R Rumexus Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 İtopya'dan monitör sipariş verdim. 2 gün sonra kargoya verildi. Fakat kargo takip numarası yok. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
İtopya'dan monitör sipariş verdim. 2 gün sonra kargoya verildi. Fakat kargo takip numarası yok. Ne yapmalıyım?
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 29 Ekim 2023 #2 Rumexus dedi: İtopya'dan monitör sipariş verdim. 2 gün sonra kargoya verildi. Fakat kargo takip numarası yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Size biraz geç iletilebilir kod.Belki dağıtıma çıkınca bile iletilebilir.
Rumexus dedi: İtopya'dan monitör sipariş verdim. 2 gün sonra kargoya verildi. Fakat kargo takip numarası yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Size biraz geç iletilebilir kod.Belki dağıtıma çıkınca bile iletilebilir.
R Rumexus Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 AMİDALA dedi: Size biraz geç iletilebilir kod.Belki dağıtıma çıkınca bile iletilebilir. Genişletmek için tıkla... Mail falan attım belki gönderirler
AMİDALA dedi: Size biraz geç iletilebilir kod.Belki dağıtıma çıkınca bile iletilebilir. Genişletmek için tıkla... Mail falan attım belki gönderirler