K Karahanvol Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #1 Vatandan alıyorum, istedigim anakart ve ekran kartı kalmamıştı cumartesiye getirtecekler. Montajı onlara bıraktım. Nasıl olmuş?
Vatandan alıyorum, istedigim anakart ve ekran kartı kalmamıştı cumartesiye getirtecekler. Montajı onlara bıraktım. Nasıl olmuş?
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #2 Güzel sistem hayırlı olsun.
Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #3 Karahanvol dedi: Vatandan alıyorum, istedigim anakart ve ekran kartı kalmamıştı cumartesiye getirtecekler. Montajı onlara bıraktım. Nasıl olmuş? Eki Görüntüle 80356 Eki Görüntüle 80357 Genişletmek için tıkla... Bence monitörden kısılıp, Hatta gerek yoksa mouse alınmayabilir. RAM de tek modül alınıp GTX 970 alınabilirdi.
Karahanvol dedi: Vatandan alıyorum, istedigim anakart ve ekran kartı kalmamıştı cumartesiye getirtecekler. Montajı onlara bıraktım. Nasıl olmuş? Eki Görüntüle 80356 Eki Görüntüle 80357 Genişletmek için tıkla... Bence monitörden kısılıp, Hatta gerek yoksa mouse alınmayabilir. RAM de tek modül alınıp GTX 970 alınabilirdi.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 2 Temmuz 2015 #4 Submit55 dedi: Bence monitörden kısılıp, Hatta gerek yoksa mouse alınmayabilir. RAM de tek modül alınıp GTX 970 alınabilirdi. Genişletmek için tıkla... Sistemi o şekilde toplayabilir misiniz ? Ben de benzer sistemi almak istiyorum.
Submit55 dedi: Bence monitörden kısılıp, Hatta gerek yoksa mouse alınmayabilir. RAM de tek modül alınıp GTX 970 alınabilirdi. Genişletmek için tıkla... Sistemi o şekilde toplayabilir misiniz ? Ben de benzer sistemi almak istiyorum.
S saglammelih Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 95 2 Temmuz 2015 #5 Cynara dedi: Sistemi o şekilde toplayabilir misiniz ? Ben de benzer sistemi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen banada gerek bir tane yaparsa arkadaş
Cynara dedi: Sistemi o şekilde toplayabilir misiniz ? Ben de benzer sistemi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen banada gerek bir tane yaparsa arkadaş
Ç Çetin ACAR Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #6 saglammelih dedi: Aynen banada gerek bir tane yaparsa arkadaş Genişletmek için tıkla... Buyrun arkadaşlar bu fiyata en iyisi.
saglammelih dedi: Aynen banada gerek bir tane yaparsa arkadaş Genişletmek için tıkla... Buyrun arkadaşlar bu fiyata en iyisi.
We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #7 Hayırlı olsun . R9 280X' e 550W yeterli olmayabilir. Benim sistemim imzamda mevcut. 600W kulanıyorum bilgin olsun.
Hayırlı olsun . R9 280X' e 550W yeterli olmayabilir. Benim sistemim imzamda mevcut. 600W kulanıyorum bilgin olsun.
Ustadharak Hectopat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 268 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #8 Çetin ACAR dedi: Buyrun arkadaşlar bu fiyata en iyisi. Eki Görüntüle 86725 Genişletmek için tıkla... SSD'den kısılıp casper yerine daha kaliteli bir monitör alınabilir.
Çetin ACAR dedi: Buyrun arkadaşlar bu fiyata en iyisi. Eki Görüntüle 86725 Genişletmek için tıkla... SSD'den kısılıp casper yerine daha kaliteli bir monitör alınabilir.
offline Megapat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 235 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #9 Casper monitör ve EVGA GTX 970 önermiyorum ! MSI GTX 970 veya ASUS GTX 970 tercih edebilirsiniz.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 13 Temmuz 2015 #10 Hayırlı olsun kardeşim. Monitör, fare gibi şeyler sürekli temas ettiğin bileşenler ve önemliler. Keyif unsurunu'da bunlar artırıyor. Kasanın içinde görmediğin şeye boşa para vermektense bunlara'da biraz yatırım yapmakla iyi yapmışsın.
Hayırlı olsun kardeşim. Monitör, fare gibi şeyler sürekli temas ettiğin bileşenler ve önemliler. Keyif unsurunu'da bunlar artırıyor. Kasanın içinde görmediğin şeye boşa para vermektense bunlara'da biraz yatırım yapmakla iyi yapmışsın.