werst06
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, az önce kapı çaldı ve açtım. Kurye olan bir kişi bina numaramı ve kapı numaramı söyleyerek burası mı dedi, bende haliyle evet diyerek yanıt verdim. Elinde yemek siparişini görünce ben sipariş vermedim dedim, zannedersem çiğ köfte vardı elinde. O halde bizimkiler yanlış yazdı dedi ve öyle olmuş abi diyerek konuşmayı bitirdik. Sizce cidden yanlış mı yazılmıştır? Bunun altında bir iş olabilir mi? Dolandırıcılık, hırsızlık vb.
Çevremde pek arkadaşım yok, 3-5 kişi var. Onların yapacağı çocukluk değildir. Panelcilik desem internette görüştüğüm hiçbir arkadaşım, dostum yok. Genelde yüz yüze tanıdığım kişilerle vs. oynarım. Yemek platformlarına baktım ancak sipariş verilmemiş, kendimde vermedim veya ailemde sipariş vermedi.
Çevremde pek arkadaşım yok, 3-5 kişi var. Onların yapacağı çocukluk değildir. Panelcilik desem internette görüştüğüm hiçbir arkadaşım, dostum yok. Genelde yüz yüze tanıdığım kişilerle vs. oynarım. Yemek platformlarına baktım ancak sipariş verilmemiş, kendimde vermedim veya ailemde sipariş vermedi.
Son düzenleyen: Moderatör: