Sipariş verilmediği halde eve yemek siparişi geldi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, az önce kapı çaldı ve açtım. Kurye olan bir kişi bina numaramı ve kapı numaramı söyleyerek burası mı dedi, bende haliyle evet diyerek yanıt verdim. Elinde yemek siparişini görünce ben sipariş vermedim dedim, zannedersem çiğ köfte vardı elinde. O halde bizimkiler yanlış yazdı dedi ve öyle olmuş abi diyerek konuşmayı bitirdik. Sizce cidden yanlış mı yazılmıştır? Bunun altında bir iş olabilir mi? Dolandırıcılık, hırsızlık vb.

Çevremde pek arkadaşım yok, 3-5 kişi var. Onların yapacağı çocukluk değildir. Panelcilik desem internette görüştüğüm hiçbir arkadaşım, dostum yok. Genelde yüz yüze tanıdığım kişilerle vs. oynarım. Yemek platformlarına baktım ancak sipariş verilmemiş, kendimde vermedim veya ailemde sipariş vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bina numarasını yanlış yazdı siparişi veren kişi.
Olabilir hocam, az önce çiğköfteci işleten arkadaşıma sordum, o da öyle olmuştur yüksek ihtimalle dedi. İçime bir kurt düşmüştü, evde çoğunlukla kimse olmuyor son zamanlarda böyle hırsızlıklarda oluyormuş. Yanlış yazıldıysa da, para ödendiyse de kuryeye afiyet olsun ne diyim, alıp yiyecek halim yoktu.

İçine uyku ilacı falan katıp evini soymasınlar da.
Hocam o kadarını düşünene helal olsun, gelsin soysun ne diyeyim. :D Evimde sürekli kalmadığımdan, günün yarısını dışarıda geçirdiğimden bilemiyorum. Kurye isim soy isim sormadığından aklıma düştü, böyle evde olup olmadığımızı kontrol etmeleri gibi olaylar haberlerde çok karşıma çıkmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı