albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #11 Oltalama mesajı olabilir link varsa tıklama mesajı silip numarayı engelle gitsin.
Mustafa Can Arslan Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 albaywolf dedi: Oltalama mesajı olabilir link varsa tıklama mesajı silip numarayı engelle gitsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptim spam bildirip engelledim sildim zaten ön yükleme kapalı ve sildim
albaywolf dedi: Oltalama mesajı olabilir link varsa tıklama mesajı silip numarayı engelle gitsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptim spam bildirip engelledim sildim zaten ön yükleme kapalı ve sildim
S SaresPrice Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #13 Mustafa Can Arslan dedi: Eki Görüntüle 1441102 Genişletmek için tıkla... Linke tıklamayın sahte mesaj.
Mustafa Can Arslan dedi: Eki Görüntüle 1441102 Genişletmek için tıkla... Linke tıklamayın sahte mesaj.
Mustafa Can Arslan Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #14 SaresPrice dedi: Linke tıklamayın sahte mesaj. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim neyse ki bilinçli bir kişi olduğum için linklere tiklamiyorum zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
SaresPrice dedi: Linke tıklamayın sahte mesaj. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim neyse ki bilinçli bir kişi olduğum için linklere tiklamiyorum zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.