Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.972 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #11 Amirr dedi: Arkadaşlar sizce bulur mu kurye çünkü neredeyse olmayan bir yer girdim ama sokak aynı. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaz bile aramaya.
Amirr dedi: Arkadaşlar sizce bulur mu kurye çünkü neredeyse olmayan bir yer girdim ama sokak aynı. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaz bile aramaya.
Amirr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #12 goktug.59 dedi: Kargoyu sürekli takip edin. Teslimat şubesine gelince PTT'yi arayıp değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi?
goktug.59 dedi: Kargoyu sürekli takip edin. Teslimat şubesine gelince PTT'yi arayıp değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.438 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #13 Arayın bir sıkıntı olmaz.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 21 Ocak 2025 #14 Amirr dedi: Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Amirr dedi: Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Amirr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #15 Teşekürler.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 21 Ocak 2025 #16 Sipariş verirken hangi telefon numarası girildiyse onla aramanız daha mantıklı olur.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 21 Ocak 2025 #17 Amirr dedi: Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi? Genişletmek için tıkla... Aramaktan bir şey kaybetmezsiniz. Ben aynı şeyi yaptım, eski adresi girmişim, il bile farklıydı, adam dağıtıma çıkarmış, "evde misiniz?" diye arayınca farkına vardım. İl bile farklı olmasına rağmen ertesi gün yeni adresime geldi (Aras Kargo). Arayın, yardımcı olma ihtimalleri yüksek.
Amirr dedi: Yaşım biraz küçük tamiden fiziki kart sipariş ettim ama kargo benim ismime arayim mi? Genişletmek için tıkla... Aramaktan bir şey kaybetmezsiniz. Ben aynı şeyi yaptım, eski adresi girmişim, il bile farklıydı, adam dağıtıma çıkarmış, "evde misiniz?" diye arayınca farkına vardım. İl bile farklı olmasına rağmen ertesi gün yeni adresime geldi (Aras Kargo). Arayın, yardımcı olma ihtimalleri yüksek.
Amirr Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #18 AMr.TalhaA dedi: Sipariş verirken hangi telefon numarası girildiyse onunla aramanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bir numara istemedi uygulamadan verdim hesabın numarasıyla arayammı.
AMr.TalhaA dedi: Sipariş verirken hangi telefon numarası girildiyse onunla aramanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bir numara istemedi uygulamadan verdim hesabın numarasıyla arayammı.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 21 Ocak 2025 #19 Amirr dedi: Bir numara istemedi uygulamadan verdim hesabın numarasıyla arayammı. Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey olmaz. İstediğin numara ile arayabilirsin o zaman.
Amirr dedi: Bir numara istemedi uygulamadan verdim hesabın numarasıyla arayammı. Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey olmaz. İstediğin numara ile arayabilirsin o zaman.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 21 Ocak 2025 #20 Amirr dedi: Durum başlıktaki gibi kargo firması PTT. Genişletmek için tıkla... Oğlum yanlış adresi düzeltti ve kargo eline geldi,ilgilen takip et.
Amirr dedi: Durum başlıktaki gibi kargo firması PTT. Genişletmek için tıkla... Oğlum yanlış adresi düzeltti ve kargo eline geldi,ilgilen takip et.