Siparişte yanlışlıkla yanlış adres vermek

Xylo

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Herhangi bir internet sitesinden telefon kılıfı sipariş etmiştim fakat yanlış apartman numarasi yazmışım. Sorun olur mu? Apartman numarası dışında her şeyi doğru yazdım. Sanırım ilk kez intenetten bir şey sipariş ettiğim için böyle bir sorunla karşılaştım. Şimdiden değerli fikir ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi günler dinlerim.

Öncelikle herkese selamlar. Herhangi bir internet sitesinden telefon kılıfı sipariş etmiştim fakat yanlış apartman numarasi yazmışım. Sorun olur mu? Apartman numarası dışında her şeyi doğru yazdım. Sanırım ilk kez intenetten bir şey sipariş ettiğim için böyle bir sorunla karşılaştım. Şimdiden değerli fikir ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi günler dinlerim.

Sokağı doğru yazdıysan sorun olmaz kurye gelince arar zaten durumu izah edersin.

Problem yaratır. Hem kurye boşuna uğraşmış olur hem siz. Canlı destek vb. gibi bir yer varsa yazın ve düzeltilmesini rica ediniz.

Geçen apartman numarasını yazmayı tamamen unutmuştum ben, kurye aramadan direkt bakkala bırakıp bakkala bıraktıklarını belirtmek yerine "Kargonuzu XXX kişisi aldı." gibi bir SMS atmışlardı.
Aras Kargo'nun saçmalığı olabilir tabii, yine de şansınız varsa arayıp belirtin durumu, en kötü gider alırsınız komşunuzdan.

Kurye o adrese gidecektir. Genellikle evde misin diye arıyorlar ararsa durumu anlatırsın doğru adresi verirsin. Ama öncesinde kargo şirketinin sitesinde adres değişikliği gibi ayar varsa oradan doğru adresi gir veya kargo şehrine geldiğinde dağıtıma çıkmadan veya çıksa bile direkt kargo şubesinin telini arayarak adresi yanlış girdim deyip doğru adresi verebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı