RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 15 Temmuz 2023 #1 Amazon için Sipay kart kullanıyordum. Toplam bakiye 34,4 TL nakit bakiye 11 TL yazıyor. Kullanabileceğim bakiye 44.4 TL mi yoksa toplam bakiyenin içinde hem cashback hem nakit yer alıyor mu?
Amazon için Sipay kart kullanıyordum. Toplam bakiye 34,4 TL nakit bakiye 11 TL yazıyor. Kullanabileceğim bakiye 44.4 TL mi yoksa toplam bakiyenin içinde hem cashback hem nakit yer alıyor mu?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Nakit bakiyeniz 11TL, yani normal bildiğiniz para. 23TL bonus vermiş. Hem Cashback hem nakit yer almıyor.
Nakit bakiyeniz 11TL, yani normal bildiğiniz para. 23TL bonus vermiş. Hem Cashback hem nakit yer almıyor.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 cumali_032 dedi: Hem cashback hem nakit yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Toplam bakiye içerisinde hem cashback hem de nakit bakiye yer alıyor.
cumali_032 dedi: Hem cashback hem nakit yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Toplam bakiye içerisinde hem cashback hem de nakit bakiye yer alıyor.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #4 cumali_032 dedi: Nakit bakiyeniz 11TL, yani normal bildiğiniz para. 23TL bonus vermiş. Hem Cashback hem nakit yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Konudan 13 gün sonra beğenmedim atmak mı istediniz? Ayrıca bir soru konusu bu. Beğenmeyecek ne var merak ettim?
cumali_032 dedi: Nakit bakiyeniz 11TL, yani normal bildiğiniz para. 23TL bonus vermiş. Hem Cashback hem nakit yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Konudan 13 gün sonra beğenmedim atmak mı istediniz? Ayrıca bir soru konusu bu. Beğenmeyecek ne var merak ettim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 RiskyZone dedi: Konudan 13 gün sonra beğenmedim atmak mı istediniz? Ayrıca bir soru konusu bu. Beğenmeyecek ne var merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönüş yapmadınız bundan dolayı, insan bi geri dönüş yapar. Hani sağolun bilgilendirdiğiniz için felan, çözüm verilmesi için ondan dolayı.
RiskyZone dedi: Konudan 13 gün sonra beğenmedim atmak mı istediniz? Ayrıca bir soru konusu bu. Beğenmeyecek ne var merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönüş yapmadınız bundan dolayı, insan bi geri dönüş yapar. Hani sağolun bilgilendirdiğiniz için felan, çözüm verilmesi için ondan dolayı.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #6 cumali_032 dedi: Hocam geri dönüş yapmadınız bundan dolayı, insan bi geri dönüş yapar. Hani sağolun bilgilendirdiğiniz için felan, çözüm verilmesi için ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Sizin bir altınızdaki kullanıcıda aksini iddia etmiş. Yani doğru bir kaynak ve bilgi yok. Araştırılıyor.
cumali_032 dedi: Hocam geri dönüş yapmadınız bundan dolayı, insan bi geri dönüş yapar. Hani sağolun bilgilendirdiğiniz için felan, çözüm verilmesi için ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Sizin bir altınızdaki kullanıcıda aksini iddia etmiş. Yani doğru bir kaynak ve bilgi yok. Araştırılıyor.