Sipay güvenli mi?

ELENA FİSHER

Picopat
Daha fazla  
Dostlar, Papara kapandı. Ben de kendi IBAN'ımın olmasını istediğim ve aboneliklerim olduğu için Sipay kart sipariş ettim. Annemin ve benim kimlik bilgilerini falan aldı, bir sürü sözleşme imzaladım. Sizce ileride başımıza bir şey gelir mi, bir borç harç falan, dolandırıcılık çıkar mı yoksa güvenli mi?

Sipay, Merkez Bankası denetiminde yasal bir finans kuruluşudur. Kimlik bilgisi ve sözleşmeler yasal zorunluluktur. Kartı almanızda sorun yoktur ama bir daha ki sefere bu tarz işlerde güvenliğiniz için bilgileri girmeden teyit edin, girdikten sonra değil.

Güvenlidir. Sorun olmaz.

Dostlar, Papara kapandı. Ben de kendi IBAN'ımın olmasını istediğim ve aboneliklerim olduğu için Sipay kart sipariş ettim. Annemin ve benim kimlik bilgilerini falan aldı, bir sürü sözleşme imzaladım. Sizce ileride başımıza bir şey gelir mi, bir borç harç falan, dolandırıcılık çıkar mı yoksa güvenli mi?
Çözüldü atarsanız sevinirim, iyi sosyaller.

Hocam başınıza bir şey gelmez gelmesi için yasa dışı kumar vb. sitelere para akışı çıkışı kaydınızın olması gerekir o da yapmayacağınıza göre bir şey olmaz zaten böyle finans uygulamaları merkez bankası kontrollü olmaması gibi bir şey yok. En fazla ne olur derseniz Sipay'de Papara'ya benzer bir durumdan dolayı kapanırsa iade alırsınız paranızı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı