Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #1 2 kere kimlik doğrulama yaptım olmadı yine istiyor. Red yediğim falan da yazmıyor nasıl onaylanıyor bu anlamadım.
2 kere kimlik doğrulama yaptım olmadı yine istiyor. Red yediğim falan da yazmıyor nasıl onaylanıyor bu anlamadım.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 12 Ağustos 2024 #2 Croxie dedi: 2 kere kimlik doğrulama yaptım olmadı yine istiyor. Red yediğim falan da yazmıyor nasıl onaylanıyor bu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adına kayıtlı bir bankadan 100 TL gönder. Sipay candır. 23 liraya YouTube Premium kullanırsın. Netflix falan da ucuza gelir.
Croxie dedi: 2 kere kimlik doğrulama yaptım olmadı yine istiyor. Red yediğim falan da yazmıyor nasıl onaylanıyor bu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adına kayıtlı bir bankadan 100 TL gönder. Sipay candır. 23 liraya YouTube Premium kullanırsın. Netflix falan da ucuza gelir.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #3 xblast16 dedi: Adına kayıtlı bir bankadan 100 TL gönder. Sipay candır. 23 liraya YouTube Premium kullanırsın. Netflix falan da ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... 'İşleme devam edebilmeniz için Hesap seviyenizi yükseltmeniz gerekmektedir.' Ben zaten bu işlemi 3 defa yaptım nasıl olacak bu?
xblast16 dedi: Adına kayıtlı bir bankadan 100 TL gönder. Sipay candır. 23 liraya YouTube Premium kullanırsın. Netflix falan da ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... 'İşleme devam edebilmeniz için Hesap seviyenizi yükseltmeniz gerekmektedir.' Ben zaten bu işlemi 3 defa yaptım nasıl olacak bu?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Croxie dedi: 'İşleme devam edebilmeniz için Hesap seviyenizi yükseltmeniz gerekmektedir.' Ben zaten bu işlemi 3 defa yaptım nasıl olacak bu? Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir sistemleri var. Müşteri hizmetlerini arayarak belirtin.
Croxie dedi: 'İşleme devam edebilmeniz için Hesap seviyenizi yükseltmeniz gerekmektedir.' Ben zaten bu işlemi 3 defa yaptım nasıl olacak bu? Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir sistemleri var. Müşteri hizmetlerini arayarak belirtin.
EliteSenior Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 Sipayde yabancı numaradan nasıl kayıt olabilirim?