1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #1 Sipay bir IBAN adresi tanımlamış, o adrese para gönderdiğimiz zaman hesaba geçmiyor. Hesap onaylama falan mı yapmamız lazım bilgisi olan var mı bu konuda?
Sipay bir IBAN adresi tanımlamış, o adrese para gönderdiğimiz zaman hesaba geçmiyor. Hesap onaylama falan mı yapmamız lazım bilgisi olan var mı bu konuda?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Gönderici yani gönderen banka hesap sizin olması gerekiyor. Ayrıca açıklamaya sipay numaranı hazmaj gerek.
Gönderici yani gönderen banka hesap sizin olması gerekiyor. Ayrıca açıklamaya sipay numaranı hazmaj gerek.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #3 cumali_032 dedi: Gönderici yani gönderen banka hesap sizin olması gerekiyor. Ayrıca açıklamaya sipay numaranı hazmaj gerek. Genişletmek için tıkla... İçeriye para yüklemeye çalışmıyorum. Misal arkadaşımdan para alacağım, sipay'ın verdiği IBAN'a para gönderemiyor mu?
cumali_032 dedi: Gönderici yani gönderen banka hesap sizin olması gerekiyor. Ayrıca açıklamaya sipay numaranı hazmaj gerek. Genişletmek için tıkla... İçeriye para yüklemeye çalışmıyorum. Misal arkadaşımdan para alacağım, sipay'ın verdiği IBAN'a para gönderemiyor mu?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 105435 dedi: İçeriye para yüklemeye çalışmıyorum. Misal arkadaşımdan para alacağım, Sipay'ın verdiği IBAN'a para gönderemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an bu verdiği doğrulamasız IBAN ile arkadaşın veya farklı isimde kişi IBAN gönderemez.
105435 dedi: İçeriye para yüklemeye çalışmıyorum. Misal arkadaşımdan para alacağım, Sipay'ın verdiği IBAN'a para gönderemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an bu verdiği doğrulamasız IBAN ile arkadaşın veya farklı isimde kişi IBAN gönderemez.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #5 cumali_032 dedi: Şu an bu verdiği doğrulamasız IBAN ile arkadaşın veya farklı isimde kişi IBAN gönderemez. Genişletmek için tıkla... Doğrulama şansım var mı? var banka hesabım da onu pek kullanmıyorum, basit para transferleri için kullanmak istemiştim sipayı da iban vermişken
cumali_032 dedi: Şu an bu verdiği doğrulamasız IBAN ile arkadaşın veya farklı isimde kişi IBAN gönderemez. Genişletmek için tıkla... Doğrulama şansım var mı? var banka hesabım da onu pek kullanmıyorum, basit para transferleri için kullanmak istemiştim sipayı da iban vermişken
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 105435 dedi: Doğrulama şansım var mı? var banka hesabım da onu pek kullanmıyorum, basit para transferleri için kullanmak istemiştim sipayı da iban vermişken Genişletmek için tıkla... Evet doğrulayabilirsiniz.
105435 dedi: Doğrulama şansım var mı? var banka hesabım da onu pek kullanmıyorum, basit para transferleri için kullanmak istemiştim sipayı da iban vermişken Genişletmek için tıkla... Evet doğrulayabilirsiniz.