Sipay kart güvenilir mi?

Kutimuti

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Sipay sanal cüzdana yükleme için para gönderdiğimde para hesaba gelmedi. Müşteri hizmetlerine danıştım dekontu mail olarak istiyorlar. Müşteri hizmetlerine dekontu gönderdiğim halde bankanızı arayın bize gelmedi deyip başından savdı. Bankayla görüştüm ve paranın gittiğini bir problem olmadığını teyit ettiler, zaten hesapta gözüküyor çekilmiş. 2 kere Sipay müşteri hizmetleriyle görüşmeme rağmen paranın gelmediği hakkında ısrar ettiler ve yardımcı olmadılar. Üstelik paranın iadesinde yapmadılar, şu an para nerede bilmiyorum. Banka üzerinden gönderimi iptal edip, bir daha Sipay kullanmayı düşünmüyorum. Sipay kullanmayı düşünenler için başımdan geçen deneyimi yazmak istedim.

Sipay ile her ay Amazon Prime alıyorum. Sanal cüzdana her ay 40 TL para atıyorum her ay çekiyor sorun yaşamıyorum.

Aylardır kullanıyorum sorun yaşamadım olay ne zaman yaşandı 48 saat içinde para iade olmazsa hesabına bankanın müşteri hizmetlerini ara.

Aylardır kullanıyorum sorun yaşamadım olay ne zaman yaşandı 48 saat içinde para iade olmazsa hesabına bankanın müşteri hizmetlerini ara.

Bankanın müşteri hizmetlerini aradığımı zaten belirttim. Bankanın beyanına rağmen Sipay para gelmediğini iddia ediyor. Herkes sorun yaşamamış olabilir elbette. Fakat bu kadar büyük bir mağduriyet yaşatmaları kabul edilemez. Parasını riske atmak isteyen varsa elbette kendi kararıdır. Hesaba para yatırdığım ilk seferde de para hemen gitmemişti, müşteri hizmetlerini arayıp dekont yollayarak hallettim. Başka bir zaman yine aynı sorun yaşandı fakat bu sefer bütün kanıtlara rağmen yardımcı bile olmadılar. “biz göremiyoruz deyip” baştan savdılar. Halbuki hem banka beyanı hem dekont var. Şuan param nerede bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…