Sipay kart hangi ATM'de kullanılıyor?

kcrakif38

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yukarıda da bashsettigim gibi Sipay kart hangi ATM'lerde oluyor?
Ama ücretsiz olani hangi ATM'dir? Eger ucret aliyorsa hangi ATM ve kaç alıyor?

Bildiğim kadarıyla akbank'ın sipay, büyük ihtimalle Akbank ATM'sinden kesmiyordur ücret.
Akbank'ın uygulaması Tosla. Sipay hakkında ücretsiz ATM'nin hangisi olduğuna veya ATM komisyonuna dair bir bilgi bulamadım ben. Muhtemelen bütün ATM'ler kullanılıyordur ama komisyon alabilir. Denemek lazım. Ayrıca Nays İş Bankası'nın, Tami Garanti Bankası'nın, Paycell Turkcell'in, Pokus da Türk Telekom'un kuruluşları. Bilgi olsun diye eklemek istedim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam yukarıda da bashsettigim gibi Sipay kart hangi ATM'lerde oluyor?
Ama ücretsiz olani hangi ATM'dir? Eger ucret aliyorsa hangi ATM ve kaç alıyor?
Bildiğim kadarıyla anlaşmalı bir bankaları yok ve ücretler bankadan bankaya değişebiliyor. Ama bence en mantıklısı, kendi kullandığınız bankaya EFT ile para gönderip oradan çekmek. Genelde bu şekilde ekstra bir ücret alınmıyor, en azından web sitelerinde öyle yazıyor.

Akbank'ın uygulaması Tosla. Sipay hakkında ücretsiz ATM'nin hangisi olduğuna veya ATM komisyonuna dair bir bilgi bulamadım ben. Muhtemelen bütün ATM'ler kullanılıyordur ama komisyon alabilir. Denemek lazım.
Genelde böyle kartlar Akbank altından veya Akbank anlaşmalı çıkıyor. Papara da öyle. Büyük ihtimalle Akbank'dan komisyon kesmiyordur denemek lazım dediğiniz gibi ama ilk deneyeceği yer Akbank olsun bence ordan keseceğini zannetmiyorum. Bir yerde görmüştüm sipay akbank'ın diye ama nerden gördüğümü hatırlamıyorum yanlış bilgi veren site de olabilir.

Evet Arkadaş daha demin Akbank ATM'sine ugradim ve kesmedi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…