Sipay kart nasıl doğrulanır?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben gittim Amazon Prime için Sipay indirdim hiç bakmadan da içine para attım. Yaşım 16 banka ya da kredi kartım yok. Doğrulama istiyormuş ben Papara'dan düz attım. Atarken hiç demedi doğrulama falan ben kimlik bilgilerimi kullanır diye düşünmüştüm şimdi ne yapmalyım içine Steam'e atacağım parayı da attım orada kodlar var onları doğrulama olmadan alabilir miyim?

Hocam Papara'dan atmanız bir şeyi değiştirmeyecek, kendi adınıza bir banka hesabı göndermeniz gerek. Yani şöyle düşünün size adınıza ait bir banka hesabı ile, o sipay hesabına kendi adınıza kayıtlı olan banka hesabı ile IBAN'a 1TL Havale/EFT atacaksınız o şekilde doğrulanıyor. Bende denedim, yakında Havale/EFT yapacağım.

Hocam işte sorun şöyle ki benim banka kartım yok içindeki para ne olacak? Oradaki steam kodlarından alınır mı doğrulama olmadan?

16 yaşında açılıyor mu? ebeveynimle gitsem açılır diye biliyorum ama internete kapalı oluyormuş.
Yok hocam internete kapalı olmuyor. Ben 15 yaşındayım, iş bankasının ilk imza adlı bir hesabını açtım. Her şeyi kullanıma açık, istediğinizi yapabilirsiniz. Ama tek kısıtlaması Havale/EFT. Size şöyle diyim, mesela bir IBAN'a Havale/EFT yapmak isterseniz, ilk önce şubeye gidip sadece tek seferliğine kayıt ettirmeniz gerek. Ne dediğimi anladınız mı hocam? İsterseniz deneyin. Ha bu arada her şube açmıyor, yok işte 18 yaş altı açmıyoruz bu yasal değil felan cart curt farklı yola saptırıyorlar. Ben 4 şube geçtim sadece 1 tanesi açtı. Pes etmeden tüm şubeleri gezin.

Amaç banka hesabı açıp, Sipay hesabına 1TL Havale/EFT yapmak işte.

benim adıma olmayan hesaptan havale yapsam nolur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…