Son zamanlarda epey şıpsevdi gibi davrandığımı fark ettim. Herhangi uzun süreli bağlılık umamıyorum. Bir anda Dua Lipa'ya acayip aşık oluyorum sonra sınıf arkadaşıma bir hoşlantı en son eski sevgilime duyduğum umarsız bir özlemle son buluyor. Denedim ancak başka gemilere yelken açamıyorum. Hep soğuyorum. Bağlılık bekleyemiyorum. Arkadaş konusunda da aynı. Sürekli sahtekarlığa uğrayacak gibi hissediyorum. Bundan 4-5 ay önce böyle bir durum yoktu. Asosyal oldum resmen son zamanlarda. Bundan çok da şikayetçi değilim ancak beni iyi etkilediği de söylenemez. Bütün gün evde oturup LoL oynuyorum. Yerimden kıpırdayacak halim yok sanki. Hava almaya çıkmak çok yorucu geliyor. Evde oturasım var sürekli. Böyle bir durum eskiden yoktu. Evde oturmayayım da ne yaparsam yapayım gibi hissediyordum. Sizce ne yapmalı?
Hayatıma yeni birilerini almam gerekiyormuş gibi bir hissiyat var ancak hata yapıp kendi isteğimle ayrıldığım kız arkadaşımı delicesine özlüyorum son birkaç gündür. Üzerinden 5 aya yakın bir vakit geçti. Umduğumu onda bulacağımı zannetmemiştim o zamanlar ama şimdi baktığım zaman o aslında tam istediğim gibi biriymiş. Yakın arkadaşımın arkadaşıyla birlikteler şimdi. Birlikte olduğu çocuğu tanımak da niyeyse bir tuhaf hissettiriyor. İğrenç hissettiriyor. Daha doğrusu nasıl hissettiğimi bilmiyorum ve iğrenç olan da bu. Bu şıpsevdiliğe nasıl son vermeli?