Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 29 Mart 2022 #11 Hououin Kyouma dedi: Onca insan varken teknoloji forumunda teselli beklemesinden daha komik bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun çocuğun etrafının insan dolu olup olmadığını bunu geçtim Arkadaşın belki de gerçekten yakın hissettiği az insan olabilir gayet normal Birçoğumuzun öyle zaten Technopat Sosyal sadece bir teknoloji formu değil Kategorilere uygun isteyen istediğini sormakta özgürdür Bu arada geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.
Hououin Kyouma dedi: Onca insan varken teknoloji forumunda teselli beklemesinden daha komik bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun çocuğun etrafının insan dolu olup olmadığını bunu geçtim Arkadaşın belki de gerçekten yakın hissettiği az insan olabilir gayet normal Birçoğumuzun öyle zaten Technopat Sosyal sadece bir teknoloji formu değil Kategorilere uygun isteyen istediğini sormakta özgürdür Bu arada geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 29 Mart 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: Onca insan varken teknoloji forumunda teselli beklemesinden daha komik bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Teknoloji formunda sağlık kategorisi var peki.
Hououin Kyouma dedi: Onca insan varken teknoloji forumunda teselli beklemesinden daha komik bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Teknoloji formunda sağlık kategorisi var peki.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2022 #13 Beraber bir şey yediniz mi doğrusu bir şey yenilecekse sıra arkadaşıyla yemek farzdır bunun kaçısı yok.
Beraber bir şey yediniz mi doğrusu bir şey yenilecekse sıra arkadaşıyla yemek farzdır bunun kaçısı yok.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 29 Mart 2022 #14 Forumda ota b*ka gülen insanlara bir kınama gibi bir şey verilse iyi olurdu bence Adamlar önüne gelen konuya gülücük işareti koyup gidiyor.
Forumda ota b*ka gülen insanlara bir kınama gibi bir şey verilse iyi olurdu bence Adamlar önüne gelen konuya gülücük işareti koyup gidiyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 29 Mart 2022 #15 mavıuszed dedi: Teknoloji formunda sağlık kategorisi var peki. Genişletmek için tıkla... Alakası göremiyorum? Dino Ortolani dedi: Forumda ota b*ka gülen insanlara bir kınama gibi bir şey verilse iyi olurdu bence. Adamlar önüne gelen konuya gülücük işareti koyup gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ne istediğimi atmakta hakkım yok mu? Gülücük atmışsam attım. Buna takmayıver.
mavıuszed dedi: Teknoloji formunda sağlık kategorisi var peki. Genişletmek için tıkla... Alakası göremiyorum? Dino Ortolani dedi: Forumda ota b*ka gülen insanlara bir kınama gibi bir şey verilse iyi olurdu bence. Adamlar önüne gelen konuya gülücük işareti koyup gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ne istediğimi atmakta hakkım yok mu? Gülücük atmışsam attım. Buna takmayıver.