Merhaba,
7x6X6 ebatlarında baskı aldığım bir dosyam var. Aynı anda bunlardan 4 adet basmak istiyorum. Lakin bunları katman olarak değil adet, adet yani sıralı basmak istiyorum. Ama sürekli geçersiz hatası almaktayım.
Kullanılan yazıcı: Ender 3 V3 SE
Dilimleyici: Prusa
cm ise, parça yüksekliğinin eklediğin görseldeki değerin altında olması gerekir, son parça için bu kısıtlama yok. Yazan değer(45mm) makinen için doğru ise o parçayı 60cm olarak o şekilde 4lü basamazsın, x ekseni parçaya çarpar.
Parçaların sıralaması ve diğer ölçüye de dikkat etmek gerek. OK verdiği zaman da çok güvenmemek yerinde olur.
cm ise, parça yüksekliğinin eklediğin görseldeki değerin altında olması gerekir, son parça için bu kısıtlama yok. Yazan değer(45mm) makinen için doğru ise o parçayı 60cm olarak o şekilde 4lü basamazsın, x ekseni parçaya çarpar.
Parçaların sıralaması ve diğer ölçüye de dikkat etmek gerek. OK verdiği zaman da çok güvenmemek yerinde olur. Eki Görüntüle 2135639
Parçanın yüksekliği 60mm, ekstruder sıfır noktası ve rayın yerden uzaklığı 45mm bundan dolayı izin vermiyor sanırım, köşeli benim jeton konuyu açtıktan sonra düştü. Dedim hani çapraz felan yaapyım arkalı önlü onuda kabul etmedi, neden etmedi anlamadım