ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #91 parker26strike dedi: Sahte bir kişiliğin güzelliğini sorgulayacak kadar düşüncesizsiniz. Sorgulamayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Bu bana hakaret miydi? Anlayamadım.
parker26strike dedi: Sahte bir kişiliğin güzelliğini sorgulayacak kadar düşüncesizsiniz. Sorgulamayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Bu bana hakaret miydi? Anlayamadım.
elon mellic Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 43 28 Ekim 2021 #92 ırmakovski dedi: Yan hesap mısın? Genişletmek için tıkla... Yok misafir olarak konuya bakıyorumdum tutamadım yazdım
ırmakovski dedi: Yan hesap mısın? Genişletmek için tıkla... Yok misafir olarak konuya bakıyorumdum tutamadım yazdım
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ekim 2021 #93 elon mellic dedi: Yok misafir olarak konuya bakıyorumdum tutamadım yazdım Genişletmek için tıkla... Profil resmini buyut, o kadar guzel olmadigi anlasiliyor. Kucuk durunca guzel geliyor.
elon mellic dedi: Yok misafir olarak konuya bakıyorumdum tutamadım yazdım Genişletmek için tıkla... Profil resmini buyut, o kadar guzel olmadigi anlasiliyor. Kucuk durunca guzel geliyor.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #94 ırmakovski dedi: Bu bana hakaret miydi? Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle. Benim için olurdu. Bunu anlayamadıysanız alınmanıza gerek yok. Alındığınız şeysinizdir.
ırmakovski dedi: Bu bana hakaret miydi? Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle. Benim için olurdu. Bunu anlayamadıysanız alınmanıza gerek yok. Alındığınız şeysinizdir.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #95 parker26strike dedi: Sanırım öyle. Benim için olurdu. Bunu anlayamadıysanız alınmanıza gerek yok. Alındığınız şeysinizdir. Genişletmek için tıkla... Tamam, bu da senin fikrin.
parker26strike dedi: Sanırım öyle. Benim için olurdu. Bunu anlayamadıysanız alınmanıza gerek yok. Alındığınız şeysinizdir. Genişletmek için tıkla... Tamam, bu da senin fikrin.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #96 ırmakovski dedi: Tamam, bu da senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin.
ırmakovski dedi: Tamam, bu da senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #97 parker26strike dedi: Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Ben alttan alayım en iyisi.
parker26strike dedi: Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Ben alttan alayım en iyisi.
elon mellic Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 43 28 Ekim 2021 #98 parker26strike dedi: Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Oluşabilecek bir kavgayı körüklemekte benim fikrim
parker26strike dedi: Aynen öyle. Bunu onaylamakta senin fikrin. Veya alttan almakta senin fikrin. Genişletmek için tıkla... Oluşabilecek bir kavgayı körüklemekte benim fikrim
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 28 Ekim 2021 #99 İroni çıktığı için çok mutlu oldum ya, ciddi sanıp sinir krizi geçirmek üzereydim.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2021 #100 Konu iyice saçma bir hal aldı kendim utandım artık.