elon mellic Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 43 28 Ekim 2021 #111 350070 dedi: Ne alaka kanki? Genişletmek için tıkla... Hayat saçma okul git gel dürüm + minibüs hayat zor myke tyson demişki ben bir karımı neyse hayat zor
350070 dedi: Ne alaka kanki? Genişletmek için tıkla... Hayat saçma okul git gel dürüm + minibüs hayat zor myke tyson demişki ben bir karımı neyse hayat zor
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ekim 2021 #112 elon mellic dedi: Hayat saçma okul git gel dürüm + minibüs hayat zor myke tyson demişki ben bir karımı neyse hayat zor Genişletmek için tıkla... Kanki bence hayat sacma degil.
elon mellic dedi: Hayat saçma okul git gel dürüm + minibüs hayat zor myke tyson demişki ben bir karımı neyse hayat zor Genişletmek için tıkla... Kanki bence hayat sacma degil.
elon mellic Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 43 28 Ekim 2021 #113 350070 dedi: Kanki bence hayat saçma degil. Genişletmek için tıkla... Hayat saçma her gün neden yaratıldığımızı düşünüyorum
350070 dedi: Kanki bence hayat saçma degil. Genişletmek için tıkla... Hayat saçma her gün neden yaratıldığımızı düşünüyorum
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ekim 2021 #114 elon mellic dedi: Hayat saçma her gün neden yaratıldığımızı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Benim bu tarz sorgulamara ihtiyacim yok. Elhamdullah, imanim saglam.
elon mellic dedi: Hayat saçma her gün neden yaratıldığımızı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Benim bu tarz sorgulamara ihtiyacim yok. Elhamdullah, imanim saglam.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ekim 2021 #115 @ırmakovski pek haddim değil ama pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki.
@ırmakovski pek haddim değil ama pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #116 erme dedi: @ırmakovski pek haddim değil ama Pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Eğer hayattan bıkmasaydım öyle poz vermezdim.
erme dedi: @ırmakovski pek haddim değil ama Pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Eğer hayattan bıkmasaydım öyle poz vermezdim.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ekim 2021 #117 parker26strike dedi: Tüm düşünemeylen imanlı mı? Genişletmek için tıkla... Aksine, zamaninda dusunenler. İmani zayif olanlar cok sorgular, tipki eski ben gibi. Ben yeterli cevaplari aldim.
parker26strike dedi: Tüm düşünemeylen imanlı mı? Genişletmek için tıkla... Aksine, zamaninda dusunenler. İmani zayif olanlar cok sorgular, tipki eski ben gibi. Ben yeterli cevaplari aldim.
elon mellic Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 43 28 Ekim 2021 #118 ırmakovski dedi: Eğer hayattan bıkmasaydım öyle poz vermezdim. Genişletmek için tıkla... Hayat gerçekten şaçmaymış
ırmakovski dedi: Eğer hayattan bıkmasaydım öyle poz vermezdim. Genişletmek için tıkla... Hayat gerçekten şaçmaymış
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #119 erme dedi: @ırmakovski pek haddim değil ama Pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Peki sen ppne kitap okumaya çalışan adam fotoğrafı koyunca havalı mı oluyosun? 350070 dedi: Aksine, zamaninda dusunenler. İmani zayif olanlar cok sorgular, tipki eski ben gibi. Ben yeterli cevaplari aldim. Genişletmek için tıkla... İmanınız sağlam mı değil mi? Karar verin.
erme dedi: @ırmakovski pek haddim değil ama Pp'de ki fotorafınızda hayattan bezmiş gibi bakmasaydınız daha güzel olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Peki sen ppne kitap okumaya çalışan adam fotoğrafı koyunca havalı mı oluyosun? 350070 dedi: Aksine, zamaninda dusunenler. İmani zayif olanlar cok sorgular, tipki eski ben gibi. Ben yeterli cevaplari aldim. Genişletmek için tıkla... İmanınız sağlam mı değil mi? Karar verin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ekim 2021 #120 parker26strike dedi: Peki sen ppne kitap okumaya çalışan adam fotoğrafı koyunca havalı mı oluyosun? Genişletmek için tıkla... RAM ile ilgili konuda yanlışını söylediğim için beni affet(!) Amacım havalı olmak değil. O fotorafa baktığımda senin idrak edemeyeceğin sanatsal bir filmi hatırlıyorum.
parker26strike dedi: Peki sen ppne kitap okumaya çalışan adam fotoğrafı koyunca havalı mı oluyosun? Genişletmek için tıkla... RAM ile ilgili konuda yanlışını söylediğim için beni affet(!) Amacım havalı olmak değil. O fotorafa baktığımda senin idrak edemeyeceğin sanatsal bir filmi hatırlıyorum.