Sıraya yazı yazmak disipline gitme sebebi midir?

HRHakan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün okula gitmedim sıramda tuttuğum takımla ilgili şeyler yazıyordu hoca dersteyken görmüş hakaret ederek bunun disiplin suçu olduğunu söylemiş ve fotoğrafını çekmiş. Sınıfta kendi oğlu var o da sırasını çiziyor fakat ona bir şey demiyor, beni disipline gönderebilir mi?

Evet gönderebilir disiplin suçu olarak sayılıyor devletin malına zarar vermeden.
Hoca eğer sana kin beslemiyorsa pek bir sıkıntı olacağını sanmam özür dileyin yeterli olur.

Kardeşim merak etme hiçbir şey olmaz, sana yapabilecekleri maksimum şey sadece uyarı(eğer ki daha önceden disipline sevk edilmediysen) çünkü 2. defa bir olayın olursa bir ceza verme hakkına sahipler yine de inisiyatiflerine kalmış ama ben daha ömrümde sıra çizdi diye disipline gideni görmedim en fazla azar işitirsin.

Gönderebilir mi evet ama göndermez eğer ki gönderirse sende oğlunu şikayet et, zamanında bende yapıyordum benim sıramda neler yazardı(kötü söz değil edebi sözler sadece)hocalarım da azarlardı ama yine de gülüp geçerlerdi.

Şikayet etsem ne değişecek hocam her olayda oğlunu haklı çıkarıyor.

Ben yapmadım de geç kamera kayıtları mı var?

Öyle demeyin yanımda takım logolu anahtarlık olduğu için disiplin yazıyorlardı.

Ben yapmadım de geç kamera kayıtları mı var?
Daha önce benzer olaylar yaşadığım için benim olduğumu biliyorlar.

Öyle demeyin yanımda takım logolu anahtarlık olduğu için disiplin yazıyorlardı.

Daha önce benzer olaylar yaşadığım için benim olduğumu biliyorlar.

Kasma kanka bir şey yapamaz. Çoğu hoca ego tatmin eder anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…