Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Ekim 2022 #1 Uzun aradan sonra selam, Yılbaşında Sırbistan'da olacağım, daha önce orada bulunmuş arkadaşlar konu altına düşüncelerini ve önerilerini yazarsa sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Uzun aradan sonra selam, Yılbaşında Sırbistan'da olacağım, daha önce orada bulunmuş arkadaşlar konu altına düşüncelerini ve önerilerini yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 30 Ekim 2022 #2 Bi tık ırkçılar. Türk olduğunu değil de Alman vb. olduğunu söylersen gayet sıcak davranıyorlar. Çoğu kişi İngilizce biliyor. Ben 3,5 yıl önce gittiğimde Türkiye’ye göre fiyatlar birazcıkta olsa ucuzdu fakat şimdi nasıldır bilemem. Aklında bir soru varsa sorabilirsin.
Bi tık ırkçılar. Türk olduğunu değil de Alman vb. olduğunu söylersen gayet sıcak davranıyorlar. Çoğu kişi İngilizce biliyor. Ben 3,5 yıl önce gittiğimde Türkiye’ye göre fiyatlar birazcıkta olsa ucuzdu fakat şimdi nasıldır bilemem. Aklında bir soru varsa sorabilirsin.