hocam inanın kimse kamera piyasasını bilmiyordur
Aynen s10 u alacaksan kesinlikle gündelik kullanımada almalısın çünkü her yönüyle a34 ten iyi bir cihaz.
hocam inanın kimse kamera piyasasını bilmiyordur
Aynen s10 u alacaksan kesinlikle gündelik kullanımada almalısın çünkü her yönüyle a34 ten iyi bir cihaz.
Onun yerine iki üç bin liraya ikinci el on yıllık kompakt bir fotoğraf makinesi alın iPhone 14 PM'den bile daha iyi fotoğraf çeker bizzat deneyimledim, özellikle Zoom konusunda telefonların kameralar ile yarışabilme şansı yok, benim diyen S23 Ultra bile yarışamıyor.
İyi akşamlar öncelikle. Şu anda kullandığım cihaz A34'ün kamerası beni çok da tatmin etmeyen bir kamera. Sırf kamerası için ikinci el yurt dışı bir S10 alınır mı? (4200 TL)
Onun yerine iki üç bin liraya ikinci el on yıllık kompakt bir fotoğraf makinesi alın iPhone 14 PM'den bile daha iyi fotoğraf çeker bizzat deneyimledim, özellikle Zoom konusunda telefonların kameralar ile yarışabilme şansı yok, benim diyen S23 Ultra bile yarışamıyor.
Araştırmadan almayın ve mutlaka elden kontrol ederek alın. Bütçeye göre seçenekler değişir, kapsamlı öneri verebilecek kadar bilgili değilim maalesef sizi yanıltmak istemem. Ben astro fotoğrafçılık için Nikon P100 almıştım tripod ve diğer ekipmanlarıyla birlikte 1100 TL verdim, sonuçtan çok memnum kaldım bir iki fotoğraf da ekliyorum buraya.
Araştırmadan almayın ve mutlaka elden kontrol ederek alın. Bütçeye göre seçenekler değişir, kapsamlı öneri verebilecek kadar bilgili değilim maalesef sizi yanıltmak istemem. Ben astro fotoğrafçılık için Nikon P100 almıştım tripod ve diğer ekipmanlarıyla birlikte 1100 TL verdim, sonuçtan çok memnum kaldım bir iki fotoğraf da ekliyorum buraya.
Teşekkürler hocam. Bende zaten amatör olarak bu ilerle ilgileneceğim. Zaten 13-14 yıllık st65'in çektiği fotoğrafları bayağı beğeniyorum. Ancak depolama hatası veriyor bazen ve pilide artık beni sal diyor. O yüzden bu kameraya bakacağım teşekkür ederim.
@fatsaordu fotoğraflar da ayrı güzel hocam. Elinize emeğinize sağlık.
Samsung'un eskı en ust segment telefonlarının kameraları günümüz Xiaomi telefonların kamerasına bin basar. Samsung o dönem için çok güzel kameralar yapmış, mesela annemde Galaxy S6 Edge var kamerası oldukca şaşırtıcı performans gösteriyor. Heleki video konusunda. İşin kısası S10 eski bir cihaz, kamera konusunda sizi tatmin eder mi bilemem, ne iş yaptığınıza bağlı. S10'nun rakibi iPhone 11, iPhone 11 fiyatına baktığınızda 11 bin ila 17 bin arası. Samsung S10 fiyatına göre iPhone göre daha iyi iş çıkartabilir. Ben olsam o fiyat bandında yeni Xiaomi alacağıma S10 alırım.
Alınır. Video performansında, ön kamerada ve düşük ışık performansında daha iyi ancak A34'ün HDR başarımı muhtemelen daha iyidir, konuda bahsedilen gibi bir sıçrama yaşamayacaksınız. S20 kovalamanızı öneririm.