23 bin lira bütçem var ve masaüstü bir sistem almayı düşünüyorum, oynayacağım sadece iki oyun var, biri CS2 diğeri ise LoL. Sırf bu oyunlar için RTX 3050 alınır mı?
1.si Ekran kartı yeterli olur ancak asla ama asla o parayı hak etmeyen ve benim gözümde tam bir para israfı bir ekran kartıdır o yüzden almamanızı öneririm.
2.si Daha dün 4060'lı hazır sistem görmüştüm 19999TL'ye yani bütçenizde daha iyisi rahatlıkla bulunur.
3.sü Yukarıda arkadaşın dediği gibi sadece bu oyunları oynayacaksanız 2.el 10k ya bile çok rahat sistem dizersiniz paranızda cebinizde kalır.
RTX 4060 veya Arc B580 barındıran kasalardan birini tercih edebilirsiniz. B580'in CS2 performansı pek iç açıcı değil ama genel anlamda 4060'dan daha iyi. Orası size kalmış.
23 bin lira bütçem var ve masaüstü bir sistem almayı düşünüyorum, oynayacağım sadece iki oyun var, biri CS2 diğeri ise LoL. Sırf bu oyunlar için RTX 3050 alınır mı?
Yapacağını sanmam eğer fotoğraftaki kasa gelirse iyi hava akışı alır gibi ve darboğaz yapmaz. Kendiniz toplayıp 3050 almaktansa bunu almanız daha mantıklı.