Sırf LoL ve CS2 için RTX 3050 alınır mı?

Daha fazla  
23 bin lira bütçem var ve masaüstü bir sistem almayı düşünüyorum, oynayacağım sadece iki oyun var, biri CS2 diğeri ise LoL. Sırf bu oyunlar için RTX 3050 alınır mı?

Gerek yok. Sadece iki oyun oynayacaksanız orta halli, ucuz, ikinci el GTX 1060 6 GB sistemlere bakabilirsiniz.

1.si Ekran kartı yeterli olur ancak asla ama asla o parayı hak etmeyen ve benim gözümde tam bir para israfı bir ekran kartıdır o yüzden almamanızı öneririm.
2.si Daha dün 4060'lı hazır sistem görmüştüm 19999TL'ye yani bütçenizde daha iyisi rahatlıkla bulunur.
3.sü Yukarıda arkadaşın dediği gibi sadece bu oyunları oynayacaksanız 2.el 10k ya bile çok rahat sistem dizersiniz paranızda cebinizde kalır.

RTX 4060 veya Arc B580 barındıran kasalardan birini tercih edebilirsiniz. B580'in CS2 performansı pek iç açıcı değil ama genel anlamda 4060'dan daha iyi. Orası size kalmış.

RTX 4060'lı bir sistem toplaman CS2 için daha iyi olur ama benim tavsiyem paranın bir kısmını koruyup ikinci el PC alman olur.

Ama güncel ekran kartı alacaksan sıfır almanı öneririm.

1000 serisi veya 2000 serisi NVIDIA ekran kartlarını ikinci el alabilir keyfine bakabilirsin.

3000 4000 5000 için sıfır al bence. Ekran kartları hassas olduğu için bozuk mal çıkabiliyor.
Çalışsa bile performans kayıpları olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…