Smuya
Hectopat
- Makaleler
- 16
Ben bundan kısa bir süre önce Red Dead Redemption ve Red Dead Redemption 2 bundle aldım PS5 üzerinden, ben aldıktan 1-2 ay sonra RDR1 PC duyurulmuştu. İngilizcem bu oyunları anlayacak düzeyde olsa da hatta RDR2'yi PS5'ten bitireceğim kesin gibi Online'da da epey ilerledim ama RDR1 konusunda Türkçe yama kafamı kurcalıyor. Anlasanız bile diyalogları Türkçe okumak doğal olarak keyfi arttırıyor çünkü İngilizce oynadığınızda 3-4 saniye hemen kafadan onu çeviriyorsunuz dilimize bunu yaparken de karakter başka bir diyaloğa geçiyor. RDR1 şu an 1319₺ Rockstar Store'da aşağı yukarı 850-900₺ eksiğim var. Toplayıp almaya değer mi?
Not: Emulatörden oyna direkt yazmayın, PS3 sahibiyim orada da yama var ama oyunu 30 FPS oynamak istemiyorum ve bilgisayarımın emulatörde nasıl performans göstereceği meçhul. Bunu alma bu mantıksız şu oyunu al diyerek bana öneri de yapabilirsiniz. Hazır çoğu platformda indirim varken.
Not: Emulatörden oyna direkt yazmayın, PS3 sahibiyim orada da yama var ama oyunu 30 FPS oynamak istemiyorum ve bilgisayarımın emulatörde nasıl performans göstereceği meçhul. Bunu alma bu mantıksız şu oyunu al diyerek bana öneri de yapabilirsiniz. Hazır çoğu platformda indirim varken.