Siri'ye nasıl komut eklenir?

iamironman

Hectopat
Siri'ye kendi belirlediğim bir şey söylediğimde galeriden bir fotoğraf açmasını istiyorum veya link açmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Mesela Siri Apple logosunu aç dediğimde galeriden seçtiğim bir fotoğrafın açılması gibi. Bunu nasıl yapabilirim?

Siri'ye kendi belirlediğim bir şey söylediğimde galeriden bir fotoğraf açmasını istiyorum veya link açmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Mesela Siri Apple logosunu aç dediğimde galeriden seçtiğim bir fotoğrafın açılması gibi. Bunu nasıl yapabilirim?
Mümkün değil diye biliyorum.

Siri ile bilgisayar açan var.
Tamam bende televizyon açıyorum. Home uygulması sayesinde ev cihazlarına müdahale edebiliyorsunuz. Fotoğraf dosyasına özel bir keyword belirleyip onu Siri'ye entegre etmeniz gerekir. Bunu yapamazsınız diye biliyorum.
Kestirmeler diye bi uygulama varmış indirdim ama anlamadım mümkün muhtemelen.
Söylediğiniz şey mümkün değil. Başka şeyler belki mümkündür ama bir fotoğrafı söyleyerek açtıramıyorsunuz diye biliyorum. Yani olasılık belirterek konuşuyorum yanlış bilgi vermemek adına ama böyle bir durum mümkün değil.

İngilizce kullanımlarda sesli kontrol vardı diye biliyorum ama ne kadar kapsamlıydı hatırlamıyorum, bir videoda görmüştüm sadece. Onun dışında kestirme oluşturup "Hey siri (kestirme adı)" diyerek kestirmeyi çalıştırması için komut verebiliyorsunuz. Bu da dolaylı yoldan kontrol oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı