Şirket adına faturalandırılmış 2. el laptop alınır mı?

Venceremos01

Hectopat
Merhaba. 2.el bir laptop almak için birisiyle anlaştım. Monster v19.3 ürünün şu an 1 yıl daha garantisi varmış, satıcı ürünü şirket adına faturalandırarak almış. Faturayı veremem diyor. Ürünün garanti belgesi ve kutusu olduğunu söylüyor, ileride garanti ile ilgili bir durum olursa bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2.el bir laptop almak için birisiyle anlaştım. Monster v19.3 ürünün şu an 1 yıl daha garantisi varmış, satıcı ürünü şirket adına faturalandırarak almış. Faturayı veremem diyor. Ürünün garanti belgesi ve kutusu olduğunu söylüyor, ileride garanti ile ilgili bir durum olursa bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?
Faturanın orijinalini değil, bir kopyasını verecek. Faturayı vermem diyerek diretiyorsa şayet işin içinde farklı bir durum vardır. Almayın. Benim de kendi şirketim üzerine fatura ettirip sattığım cihazlar oldu 2.el olarak. Hiçbir sorun yaşamadık. Benim düşüncem başka sıkıntıların olduğu yönünde.

Son düzenleme:
Garanti belgesi kağıt parçasından başka bir şey değil. Garanti için her zaman fatura isteniyor benim bildiğim. Garanti belgesinin de üstünde %80 ihtimal tarih falan yazmadığı için tek başına işe yaramayabiliyor.

Orijinal fatura büyük ihtimalle elinde değildir ama kopyası vardır, onu isteyebilirsiniz. Laptop firmasının garantiyle ilgili politikasını sorup faturaya ihtiyacınız olup olmadığını laptopu almadan öğrenebilirsiniz.

Monster müşteri hizmetleri ile görüştüm durumu anlattım telefondaki arkadaş "biz şahısları baz alarak garanti vermiyoruz , önemli olan cihazın bizim ve cihazdaki seri numarasının okunaklı olması gerekli şartlar var ise garantiden faydalana bilirsiniz" dedi. Hiç monster kullanmadım ama sadece o arkadaşı ve bana yaklaşımını takdir ettim. İnşallah ilerleyen zamanlarda da bu şekilde cevaplar alırım. Cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı