Şirket için eSIM Operatörü seçimi

Jeff_Hardy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar, şirket işlerinde kullanmak üzere yeni bir hat alacağım, eSIM olsun istiyorum. Tarife olarak mümkün olduğunca ucuz olması daha çok işime gelir, 1000 dakika 5 GB 250 SMS gibi bir tarife benim için oldukça yeterli olur. Turkcell'de bu fiyattaki bir tarife 240 TL, biraz pahalı kalıyor. Vodafone'a bakmadım, Türk Telekom'da mevcuttaki kişisel hattım olduğu için şirket olarak ikinci hat farklı olsun istiyorum. Netgsm'e geçmeyi çok istiyordum, ESIM'leri olmadığını biliyorum maalesef fakat bu fiyatları nedeniyle kişisel hattımı ESIM'e çevirip bunu fiziksel olarak kullanabilirim lakin VoLTE ve VoWiFi olmaması, entegrasyon sorunları tat kaçırıyor. Diğer yandan BİMCELL var fakat TT altyapısı kullandığı için ikinci PLA'na atıyorum.

Mümkün olduğunca ucuz ve kriterleri karşılayan hangi operatörü önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ESimde kesinlikle Turkcell alınmalı. Aldığım zaman Direk internetten her şeyi hallettim bayiye gitmeden. Genelde TTNET Vodafone'nin Esimleri sorunlu oluyor. Yani önerilmiyor. Turkcellinkini kullanıyorum. Fiyat evet diğerlerine göre yüksek ama sorunsuzluğu olsun. Kolaylığı olsun Turkcell'i öneririm.
Turk Telekom Deneyimimi de anlatayım. Başvurmaya gittik Çalışan dedi ki Tivibu alın 2-3 ay sonra iptal edin hattı çıkartırız dediler. Bayiilerde öyle şeyler dönüyor ama ana merkeze giderseniz çıkartırlar Öyle şeylerle uğraştırmadan.

Son düzenleme:

Maalesef Turkcell çok pahalı, 240 liradan en düşük paketleri başlıyor ki faturalı onlar da. Ben faturasız bakıyorum hocam. Bu şartlar altında en iyisi Bimcell gibi duruyor şimdilik.

İfadeler: T.t
@Jeff_Hardy Bimcellde Esim yok diye biliyorum hocam. Bende Bimcell kullanıyordum Esim için Turkcelle geçtim.

İfadeler: T.t
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…