muratF20
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Profesyonel olarak e-ticaret yapıyorum (Trendyol ve benzeri platformlar). Ürünlerimin fotoğraflarını kendim çekiyor ve Photoshop üzerinden düzenlemelerini yapıyorum. Ancak yaşadığım en büyük sorun, bilgisayarda yaptığım renk düzenlemelerinin telefonlarda ya da farklı ekranlarda çok farklı görünmesi. Özellikle ürün renginin tonu, ışık – gölge dengesi gibi detaylar müşteriler için kritik, bu nedenle ekran renk doğruluğu en öncelikli kriterim.
Mevcut durumum:
Fiyat olarak her fiyattan öneriye açığım.
Profesyonel olarak e-ticaret yapıyorum (Trendyol ve benzeri platformlar). Ürünlerimin fotoğraflarını kendim çekiyor ve Photoshop üzerinden düzenlemelerini yapıyorum. Ancak yaşadığım en büyük sorun, bilgisayarda yaptığım renk düzenlemelerinin telefonlarda ya da farklı ekranlarda çok farklı görünmesi. Özellikle ürün renginin tonu, ışık – gölge dengesi gibi detaylar müşteriler için kritik, bu nedenle ekran renk doğruluğu en öncelikli kriterim.
- Şu anda ASUS ROG STRIX G17 kullanıyorum, fakat ekranı renk konusunda çok tatmin edici değil.
- Apple kullanmak istemiyorum, Windows işletim sisteminden vazgeçmeyeceğim.
- Photoshop, Lightroom ve bazı 3D/Render işlemlerinde de zaman zaman çalışıyorum.
- Renklerin telefon ekranlarına da en yakın haliyle görünmesini istiyorum.
- Baskı değil, dijital ortamda en doğru ve güvenilir renk görünümü hedefim.
Fiyat olarak her fiyattan öneriye açığım.