Şirketimiz olmadan nerede satış yapabiliriz?

Merak ettiğim bir şey var bu Instagram da şeffaf kargoyla the north face mont falan satanlar şirket kuruyor mu? Yoksa direk satıyorlar mı?
Direk satıyor sahte çakma ürünler.
Kargocuyum oradan biliyorum.
Şirket olsa fatura kesmeli..
Ne yazacak 1 adet replika (çakma) "north face" 😅😅

Direk satıyor sahte çakma ürünler.
Kargocuyum oradan biliyorum.
Şirket olsa fatura kesmeli.
Ne yazacak 1 adet replika (çakma) "north face" 😅😅

Böyle olduğunu tahmin ediyordum zaten şirket açsalar kazanamazlar zaten devlet yakalamadığı sürece iyi aslında zaten çakma olması normal the north face dediğin kapıyı 2000 liradan açar :D 350 liraya nerede orijinal olacak.
Bir de bunların çakma Nike montları var.

Müşteri bulabildiğiniz herhangi bir yerde satın. Devleti resmiyeti karıştırmayın yoksa 750ye saatığınız maldan devlet gelir 400 vergi alır.

Komedi gibi ülke devlet babaya sormadan bir şey satamıyoruz cezası var... yandaş hariç.
Tekstil ürünleri vergi kdv %18 platformlarda satış komisyonu ürnlere göre farklı %5-25 arası.

Tekstil ürünleri vergi kdv %18 platformlarda satış komisyonu ürnlere göre farklı %5-25 arası.
Damga vergisi, gelir vergisi, sigorta ve daha ismini bile bilmediğin bir sürü vergi var bu işlerde devleti karıştırmamak en iyisi hem piyasada müşteriye ucuz ürün sunabilirsin.

Damga vergisi, gelir vergisi, sigorta ve daha ismini bile bilmediğin bir sürü vergi var bu işlerde devleti karıştırmamak en iyisi hem piyasada müşteriye ucuz ürün sunabilirsin.
Platformlarda dükkan açabilmek için vergi kaydının olması lazim. (Eticaret)
Piyasa dediginiz yer işporta ise ona gerek olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı