Sırt için evde hareket önerisi

Ertukk

Centipat
Daha fazla  
Yazdığım gibi 6 haftadır evde şınav, mekik, plank, leg raise, elmas tutuş şınav, squat ve lunge gibi hareketler yapıyordum. 6 hafta önce 5 şınav çekerken şimdi tükenişte 15 şınavı zorluyorum. Bir de bel çevremde 8 cm incelme oldu, her sabah düzenli bel vakum hareketi uyguladım ve belim 85'ten 77 cme düstü. Gerçi doğru mu bilmiyorum ölçümlerim. Sırt çalışmaya başlicağım hangi hareketleri önerirsiniz? Barfiks dışı çünkü bahara girdiğimizde parkta yapmaya başlayacağım.

Spor salonuna gitmiyorsanız evde veya parkta en iyi en sağlam çalıştıran hareket barfikstir. Ancak barfiks olmaz diyorsanız dambıl ile dambıl row yapabilirsiniz. Evde maalesef çok fazla bir hareket seçeneği yok. Eğer duvarı delebilirim ve biraz da bütçem var diyorsanız bu aletlerden de alabilirsiniz;

Bu aleti alırsanız yanında ağırlık gelmediğini söyleyeyim. Yani ucuna sırt çantası veyahut şişe tarzı şeyleri koymanız lazım. Veya ağırlıklar için de ekstra bütçe koymanız lazım. Bana kalsa 3 poşeti iç içe koyar içine gereksiz kitapları koyardım.

Bir kez 1400TL verip sonrasında kablolar kopana kadar kullanılabilir. Ben kullandım gayet de iyi sırta vuruyor. Eller içe dışa dönük dar geniş her tutuşu yapabilirsiniz.

Bunu da yapamam diyorsanız dambıl olmadan 5'er litrelil şişelerle row yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı