Sırt için Strap'e gerek var mı?

395014

Hectopat
Normalde benim için pek problem değildi ama ellerim antrenmandan sonra 2-3 gün boyunca çok fena acıyor. Ayrıca sırt çalışırken bileklerim de aşırı pump oluyor. Sizce strap kullanmak işime yarar mı?

Yarar tabi. Fakat pump olma olayı sırtta güç kalmayınca ekstra yükün ön kola vurması, ona çözüm olmaz.

Yarar tabi. Fakat pump olma olayı sırtta güç kalmayınca ekstra yükün ön kola vurması, ona çözüm olmaz.
Hocam bilek de çalışsın istiyorum ama sırtımı neredeyse hiç hissetmeme rağmen bileklerim taş gibi oluyor. Onu biraz olsa düzeltse yeter.

Hocam bilek de çalışsın istiyorum ama sırtımı neredeyse hiç hissetmeme rağmen bileklerim taş gibi oluyor. Onu biraz olsa düzeltse yeter.
Bunun sebebi gereğinden fazla ağırlık olabilir, form nizami ise sırtını hissetmen lazım. Eğer nizami formda uygulayabileceğinden hariç daha da ağır kaldırırsan sırtını hissetmen zor olur tüm yük ön kola biner. Strap işini görür ama asıl sebep buysa düzeltmen gerekir.

Ek olarak yeni başladıysan form nizami olsa bile hissetmeyebilirsin, sırt zor hissedilen bir kas grubu çünkü.

Formu olabildiğince doğru yapmaya çalışıyorum. Negatifleri falan yavaş yapıyorum. Başlayalı bir yıl oldu ama daha yeni bulk'a girdim. Adam akıllı bir kas kütlem yok, onunla da alakalı olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…