Sırt programı önerisi

ALio9

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır iyi bir sırt programı arıyorum ama bulamadım. Arkadaşımın yaptığı programı yapıyordum 3 haftadır yine güncellemeye karar verdim yardımcı olabilir misiniz? Şu anki program böyle:
Lat pulldown 3x8-10
Chest supported incline row 3x6-10
Seated row machine (tek kol ) 2*6-10
Tek kol lat pulldown 2x10-15
Akşam saatlerinde cable dolu olduğunda tek kol lat puldown yapmıyorum onun yerine seated row machine 3 set yapıyorum. Şu anki programa göre ekleyebileceğim veya çıkarabileceğim bir şey var mı? (sırt haftada 2 defa çalışıyorum.

Uzun zamandır iyi bir sırt programı arıyorum ama bulamadım. Arkadaşımın yaptığı programı yapıyordum 3 haftadır yine güncellemeye karar verdim yardımcı olabilir misiniz? Şu anki program böyle:
Lat pulldown 3x8-10
Chest supported incline row 3x6-10
Seated row machine (tek kol ) 2*6-10
Tek kol lat pulldown 2x10-15
Akşam saatlerinde cable dolu olduğunda tek kol lat puldown yapmıyorum onun yerine seated row machine 3 set yapıyorum. Şu anki programa göre ekleyebileceğim veya çıkarabileceğim bir şey var mı? (sırt haftada 2 defa çalışıyorum.
Arkadaşımda programı şahan yağcı dan almış zaten ben sadece set sayılarını düzenledim kendim. Normalde tek kol lat pulldown'da benchle yapılıyor ama benim gittiğim salonda yapamam hele kalabalıksa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı