Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #1 Beyler ergenlikten sonra sırtımda çatlaklar oluştu. Doktora gittim hızlı boy uzamasından olmuş geçmez dedi. Geçmesinin bir yolu yok mu?
Beyler ergenlikten sonra sırtımda çatlaklar oluştu. Doktora gittim hızlı boy uzamasından olmuş geçmez dedi. Geçmesinin bir yolu yok mu?
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2014 #2 Bende de olmuş. Zamanla geçmesini umuyorum.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 10 Eylül 2014 #3 Çatlak kremleri var sanırım. Eczaneye gidip sor istersen.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 10 Eylül 2014 #4 Cerrahi olarak tek yöntemi var. Başka bir şekilde geçmiyor. Zamanla farkedilmesi zorlaşıyor.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #5 Cerrahi olarak tek yöntemi var derken zamanla beklemeyi mi kastettiniz? Değilse nedir cerrahi yöntemi?
Cerrahi olarak tek yöntemi var derken zamanla beklemeyi mi kastettiniz? Değilse nedir cerrahi yöntemi?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 11 Eylül 2014 #6 Literary. dedi: Beyler ergenlikten sonra sırtımda çatlaklar oluştu. Doktora gittim hızlı boy uzamasından olmuş geçmez dedi. Geçmesinin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim bacağımda olmuştu kilodan 2-3 sene önce. Hala duruyorlar. Bir çözüm bulursan beni de bilgilendir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014
Literary. dedi: Beyler ergenlikten sonra sırtımda çatlaklar oluştu. Doktora gittim hızlı boy uzamasından olmuş geçmez dedi. Geçmesinin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim bacağımda olmuştu kilodan 2-3 sene önce. Hala duruyorlar. Bir çözüm bulursan beni de bilgilendir.