@TheJovenshire evet sorunlarımız benzer ben nisan ayından beri çekiyorum. İlk acile gitmem kalp krizi diye olmuştu. Bana aspirin ve parol serum verdiler. Çünkü nabız 130 üzeri ve tansiyon 16 üzeri çıkıyordu her adım attığımda çarpıntı yüzünden ayakta duramıyordum.
Zamanla yemek ile suyu ayırdım sonra akşamları yatmadan evvel yemek ve içmeyi kestim. Raneks nexium panto protonex rennie aklına gelecek her şeyi kullandım.
O sol üst kaburga kısmında bulunan ağrı geçmedi hala devam ediyor. Nedeni yavaş yavaş çözdüm mide basıncı artınca sırt kaburga özellikle sol tarafta ağrı ve sancı oluyordu.
Yemekten 1 saat önce suyu kestim ve yemek yedikten sonra 2 saat su içmedim. 1 litre suyu 1 saatte yavaş yavaş içtim. Yani vücudun ağrısına göre yemek ve su rejimi oluşturdum.
Zencefil rezene limon çaylarımı içmedim. Zeytin yağlı kudret narı ve ballı kudret narı mı tüketmedim. Aklına gelebilecek her şeyi denedim.
Antrum kronik aktif gastrit ve yemek kapakçığınca gevşeklik var. İlk önce midemde ve bağırsağımdaki sorunları azaltıp yemek çeşidini arttırırsam güzel olur.
Kapakçıktaki gevşeklik için tedavi veya ameliyat ise ne gerekiyorsa onu olacağım ama bünyenin kilo kaybını önce durdurmak ve tekrardan kilo alıp kalbimi güçlendirmem gerekiyor.
B12 ve 25 hidroksi D vitamine gelince evet bunlar düşük. B12 için iğne oluyorum dodex ve D vitamini için ise cologen damla verdi o biraz mideyi yakıyor. Midemin toplanmasını bekleyip D vitaminine başlayacağım.