Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Dışkı rengi nasıl hocam ayıp olmasın ama burdan sormak sağlık sonucta benim baya siyah artık mide ilacları yüzünden mi gastrit reflü yüzünden mi bilemedim de bağırsak floram da bozuldu sanırım probiyotik ev yoğurdu tarçın kefir falan içiyorum düzelsin diye@TheJovenshire mide ilacı tek başına reflüyü engellemiyor bazen şurup gerekebilir.
Asidin gücünü biraz nötrlemek için ben mide koruyucusunu içtikten sonra hem yemek hem su sonrası hemen şurup içip yanmayı en aza indirirdim.
Şükür şimdilik yanma yok ama ağrı ve bağırsaklarda gaz apandisit kısmında batmalar oluyor.
Dışkı günde 1 kere şanslı olursam 2 belki o da hep katı yiyorum. Yediğim sadece haşlama patates, ufak haşlama havuç kibrit kutusu kadar tuzsuz ve yağsız beyaz peynir ve yarım ekmek.
Bazen vücut ve beynim çalışabilsin diye vişne reçelini şeker niyetine kullanıyorum. Oda ekmeğin ucunu bandırıp lezzetlendirsin diye fazlası mideyi muhtemelen yakar.
Mesela bugün sırtımın sol kaburga tarafı hep ağrıdı ve şu an bile ağrıyor. Şimdi bu ağrı ile uyumaya çalışacağım.
Şurup Antepsin kullanıyorum da fazla faydası olmuyor sanki sadece esom 1 aç karna sabah kullanıyorum şuan@TheJovenshire mide ilacı tek başına reflüyü engellemiyor bazen şurup gerekebilir.
Asidin gücünü biraz nötrlemek için ben mide koruyucusunu içtikten sonra hem yemek hem su sonrası hemen şurup içip yanmayı en aza indirirdim.
Şükür şimdilik yanma yok ama ağrı ve bağırsaklarda gaz apandisit kısmında batmalar oluyor.
Dışkı günde 1 kere şanslı olursam 2 belki o da hep katı yiyorum. Yediğim sadece haşlama patates, ufak haşlama havuç kibrit kutusu kadar tuzsuz ve yağsız beyaz peynir ve yarım ekmek.
Bazen vücut ve beynim çalışabilsin diye vişne reçelini şeker niyetine kullanıyorum. Oda ekmeğin ucunu bandırıp lezzetlendirsin diye fazlası mideyi muhtemelen yakar.
Mesela bugün sırtımın sol kaburga tarafı hep ağrıdı ve şu an bile ağrıyor. Şimdi bu ağrı ile uyumaya çalışacağım.
Tahin faydalı diyorlar baya bende çay içmiyorum nane çayı yeşil çay rezene belki ada çayı da alabilrim ekstra her gün bir iki tane içiyorum ılık olarak@TheJovenshire mide ilacı tek başına reflüyü engellemiyor bazen şurup gerekebilir.