Sis farı camı olmadan muayeneden geçilir mi?

ahmetgbs12

Centipat
Daha fazla  
Sis farı camı olmasa muayeneden geçer mi? Işıkları çalışıyor ama sıkıntısız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön sis farı ise geçebilir. Benim ön sis farı yanmıyorken geçti muayeneden.

Ön sis farı ise geçebilir. Benim ön sis farı yanmıyorken geçti muayeneden.

Ön sis farı evet ışıkları yanıyor 1 tanesinin camı yok sis farını değişeceğim için öyle kaldı bir sıkıntı yaparlar mı diye merak ettim. Anpuller yanıyor ışık veriyor sis farları

TUVTürk kusur tablosu. Kırmızı ile yazılan maddeler güncel olanlar. Xenon far dışında tüm kusurlar hafif kusur. Yani hasarlı olması, yanmaması vb. kusur değil.

Yalnız şöyle bir detay var; eğer ki teknisyen sis farını da aracın tüm farlarından birisi olarak kabul ederse araç kalır. Gerçi sis farı tablosunda hafif kusur olan far tablosunda ağır kusur gözüküyor. O yüzden bence sis farının kusur tablosu tamamen ayrı ama garanti olsun derseniz her iki sis farını söküp öyle girin derim muayeneye. Söktüğünüzde kalan kablo uçlarını elektrik bandı ile izole edin.

Camını öylesine oturtup muayeneye gideceğim camı öyle idareten dursun geçtikten sonra önemli değil zaten

Camını öylesine oturtup muayeneye gideceğim camı öyle idareten dursun geçtikten sonra önemli değil zaten
He eğer üstünde görüntü de olsa cam olacaksa zaten sıkıntı yok. Xenon olmadığı sürece sıkıntı gözükmüyor.

He eğer üstünde görüntü de olsa cam olacaksa zaten sıkıntı yok. Xenon olmadığı sürece sıkıntı gözgözükmüyor

Camı üstüne oturtacağım öyle gideceğin xenon yok zaten ampullerde sağlam geçer böyle cevabınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…