Sis farı seçimi nasıl olmalı?

Vallahi yaptırmadım. Aldığımda sislerden biri yanmıyordu. Normalde bu parlak olanları alacaktım da aklıma takıldı şimdi bu normal ışıklar.

Vallahi yaptırmadım. Aldığımda sislerden biri yanmıyordu. Normalde bu parlak olanları alacaktım da aklıma takıldı şimdi bu normal ışıklar.
Benim attığımla seninkinin arasında sadece renk farkı var , senin attıkların daha beyaz yanacak ama yağmurlu durumlarda normal farlarda kötü bir görüş sağlıyor sis durumunu bilemem , zevkine beyaz olsun dersen attılarını al.

Hocam eski Renault araçlarda orijinal ne renk? Vallahi çok kafam karıştı bu laguna ya ne renk taksak sisleri ya

Kardeşim eski arabalarda renk menk yok normal flametli ampul işte eski ev ampulleri gibi düşün 60lık ampul işte aaaa :d

Kardeşim eski arabalarda renk menk yok normal flametli ampul işte eski ev ampulleri gibi düşün 60'lık ampul işte aaaa :d

Beyaza karar verdim. Kısa farlarda beyaz.

Birisi standart beyaz halojen, diğeri %150 daha parlak beyaz halojen. Sis farı için önerim kesinlikle standart halojen. Yağmura veya yılda 1-2 kere sise denk gelirsiniz orada beyaz yaptığınıza pişman olursunuz.

Şu an kendi aracımdada kısa uzun beyaz LED, sisler standart halojen. Kısaları da halojen sarıya çevirmeyi düşünüyorum. (mercekli far kullanıyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…