Çözüldü SISGRKMD.sys Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Murat Köprücek

Hectopat
Öncelikle selamlar. Kuzenim bu sabah beni aradı ve laptopunun bozulduğunu söyledi. Sebebini sorunca da "TV ile laptopu bağlamak için kablo kullandım ama olmayınca bilgisayardan ekran ayarlarını değiştirdim. Öyle yapınca oluyormuş." Dedi. Şu anda bilgisayar Windows 7 sürümünde. Windows başlatılıyor yazısı çıktıktan sonra ekran yanıp sönmeye başlıyor en sonunda da mavi ekran veriyor. Güvenli Mod'da başlattırdım ve hata dosyalarını aldım (sanırım bunlardı). Yarın eniştem sınava gireceği için bu sorunun acil düzeltilmesi lazım. Lütfen yardım edin ben tıkandım artık.

Bu arada ekran dediği yer ise görüntü ayarlarıymış. Oradaki 1. varsayılan ekranı falan değiştirmiş sonrasında hata almış.
Neden bilmiyorum ama hata dosyalarının kendisini değil de sadece fotoğrafı gönderebiliyorum diğerlerini nasıl göndereceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oradaki 1. varsayılan ekranı falan değiştirmiş
O değiştirdiği ayarları varsayılana döndürsün.
Güvenli modda iken aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına geliniz. Ekran kartına sağ tıklayıp sürücüsünü kaldırınız. Kaldırdıktan sonra sistemi normal modda başlatınız.
Neden bilmiyorum ama hata dosyalarının kendisini değil de sadece fotoğrafı gönderebiliyorum diğerlerini nasıl göndereceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

Oradaki 1. varsayılan ekranı falan değiştirmiş
O değiştirdiği ayarları varsayılana döndürsün.
Güvenli modda iken aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına geliniz. Ekran kartına sağ tıklayıp sürücüsünü kaldırınız. Kaldırdıktan sonra sistemi normal modda başlatınız.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…