Şişli'de Çöpte Bebek Cesedi Bulundu

S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Şişli'de, sokakta çöplerin içinde beze sarılmış halde bir bebek cesedi bulundu.
Alınan bilgiye göre, temizlik işçisi İ.Ç, Teşvikiye Mahallesi Hacı Emin Efendi Sokak'ta, çöplerin içinde beze sarılı bebek cesedi olduğunu fark etti.

İ.Ç'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, cesedi bulunan kız bebeğin bugün dünyaya geldiğini belirledi.

Polis ekipleri ise sokağı güvenlik şeridiyle kapatıp olay yerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Daha sonra ceset, cenaze aracıyla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderild
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:
Şişli'de çöpte bebek cesedi bulundu - Polisiye vakalar Haberleri

Bunu yapanı bulup milletin önünde sallandıraksın. İdam olsaydı böyle mi olurdu!

Katılıyorum. İdam gelmesi gerekiyor. Çocuk katillerine, kadına katillerine. Adam erkek çocuk doğurmadı diye kadını öldürüyor beni boşadı diye kadını öldürüyor ne oluyor hangi zamanda yaşıyoruz. Hangi zamanda çocuklar ölmeye başladı!!

Bunlara yapılabilecek o kadar işkence var ki. Kızgın yağ dök, ya da saf asit ile erit, olmadı kollarını, bacağını kes, gözlerini kör et, kulağını sağır et, dilini kes. (Ama yaşayacak. Sağır, dilsiz, kör, yürüyemeyen olarak yaşasın. Ölüm hediye olur bunlara.(Bunları milletin önünde yap ki millet ibret alsın. )

Bebeğe sahip olamayan kaç insan var. Bu gibi ruh hastaları onlara acımayıp çöpe atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…