Şişmiş Batarya Kullanmak

Enes21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim S4'de galiba batarya problemi varda garantiye göndercem yine en fazla 1 haftayı bulur gelmesi tanıdık telefoncudan hafif şişmiş batarya aldımda onu kullansam sıkıntı yaratır mı?
Mortal kombat X gibi çok ısıtan oyunları oynamasam bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz arkadaşlar ?

S4'ü olan arkadaşlar yazabilirmi acaba pil performansı nasıl 1 gün gidiyorsa telefonda ne yapıyo yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla şişmiş bataryalar oldukça tehlikelidir, şahsen tavsiye etmiyorum.

S4'lerin orjinal yani ilk alınırken üzerinde gelen bataryalar sıkıntılı çıktı genel olarak.
Aynı sorunu ben de yaşadım, sağ olsun Samsung sorgusuz süalsiz değiştirmiş sonrasında ise sorunsuzca kullandım, kullanmaya da devam ediyorum.

Telefon 2 aylık, sarjı bence hızlı gidiyor ve bazen bakıyorum %80, bir bakıyorum %82.
Bir kere sarj ettim %100 oldu diye gördüm ama yeşil yanmıyodu LED.
%100'den sonra çektim az kurcaladım telefonu bir baktım %87. Garantiye göndersem hemen gelir mi acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Riske girmeye gerek yok kullanmayın bence. Servise yollayın garantisi var ise. Yok ise batarya almanız gerekiyor. Telefonu riske atmaya değmez.

Diğer hesabımda nedense 1 gün banlamışlar :(
Şişmiş batarya kullanmıcam haklısınız.
er36po geçen pazartesi saat 7'de galiba sarjı %97 akşam 5:30 gibi %20 oldu ve öle çok oyun oynamadım 7 ile 5 arası toplam olarak söylersem en fazla 20 dkdır.Mobil veridende arada sırada girdim internete normalmidir boşuna göndermiyim garantiye 1 hafta sonra anca gelcek bide problem yok diye geri gönderirlerse :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı