Şişmiş Batarya Kullanmak

Enes21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim S4'de galiba batarya problemi varda garantiye göndercem yine en fazla 1 haftayı bulur gelmesi tanıdık telefoncudan hafif şişmiş batarya aldımda onu kullansam sıkıntı yaratır mı?
Mortal kombat X gibi çok ısıtan oyunları oynamasam bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz arkadaşlar ?

S4'ü olan arkadaşlar yazabilirmi acaba pil performansı nasıl 1 gün gidiyorsa telefonda ne yapıyo yazarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla şişmiş bataryalar oldukça tehlikelidir, şahsen tavsiye etmiyorum.

S4'lerin orjinal yani ilk alınırken üzerinde gelen bataryalar sıkıntılı çıktı genel olarak.
Aynı sorunu ben de yaşadım, sağ olsun Samsung sorgusuz süalsiz değiştirmiş sonrasında ise sorunsuzca kullandım, kullanmaya da devam ediyorum.

Telefon 2 aylık, sarjı bence hızlı gidiyor ve bazen bakıyorum %80, bir bakıyorum %82.
Bir kere sarj ettim %100 oldu diye gördüm ama yeşil yanmıyodu LED.
%100'den sonra çektim az kurcaladım telefonu bir baktım %87. Garantiye göndersem hemen gelir mi acaba ?

Riske girmeye gerek yok kullanmayın bence. Servise yollayın garantisi var ise. Yok ise batarya almanız gerekiyor. Telefonu riske atmaya değmez.

Bulunduğunuz bölgede Samsung servisi var ise ve bataryanın bozuk olduğu kanısına varılırsa aynı günde size yeni batarya verirler. Eğer yok ise 1 hafta ya da 10 gün gibi bir sürede yenisini gönderirler.

er36po sizin sarj performansı nasıl peki?
1 günü rahat çıkartıyor mu ?

Yorumlardan anladığım kadarıyla fiziksel olarakmış. Kesinlikle fiziksel olarak şişmiş batarya kullanmayın. Onlara ne olacağı belli olmuyor. Oyun oynamayı bırakın, onu şarja takmaya güvenemez insan. Şakaya gelmez batarya ile ilgili bu tip sorunlar.

Diğer hesabımda nedense 1 gün banlamışlar
Şişmiş batarya kullanmıcam haklısınız.
er36po geçen pazartesi saat 7'de galiba sarjı %97 akşam 5:30 gibi %20 oldu ve öle çok oyun oynamadım 7 ile 5 arası toplam olarak söylersem en fazla 20 dkdır.Mobil veridende arada sırada girdim internete normalmidir boşuna göndermiyim garantiye 1 hafta sonra anca gelcek bide problem yok diye geri gönderirlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…