Bak, DDU ile güvenli modda sürücünü kaldır ve yeniden başlattıktan sonra tekrar güvenli modda sürücünü kur. Bana sonucu söyle yeter. Dosyan sabit hala Framework hatası olarak duruyor. O yüzden ondan ilerlemeye gerek yok.
Dediğim gibi, senlik bir durum yok. Her sürücü geldiğinde ilk normal şekilde denersin. Bir süre sonra düzeltirler diye düşünüyorum. Format atmana da gerek yok, sık sık format atıp diskin ömrünü azaltma.
Fazla endişelisin ve geçen bir konuda da format attım yazmışsın. Gerek yok bu kadar formata ve çözüm de olmuyor format atmak. Format atarsan hiçbir şey değişmeyecek yani. Kullan bundan sonra normal şekilde bilgisayarını.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Düzeldiği zaman yazarım. Aslında format atmak da istiyorum. Çünkü.
Windows 11'in çok sorunlarının olduğunu fark ettim. Belki atarım belki atmam. Belki bir süre beklerim. Sonraki zamanlarda atarım.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Düzeldiği zaman yazarım. Aslında format atmak da istiyorum. Çünkü.
Windows 11'in çok sorunlarının olduğunu fark ettim. Belki atarım belki atmam. Belki bir süre beklerim. Sonraki zamanlarda atarım.
Format meselesi sırf bu sebeple olacaksa at ama dediğim gibi yaşadığın bu mavi ekrana çözüm olmayacak. Zaten çözümü de verdim sorunsuz bir şekilde kurdun az önce. Bir süre böyle takılacaksın.