Sistem %100 CPU kullanıyor

Ege3545

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8+8GB RAM GSkill ve Corsair / 3200 ve 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
James Donkey 240GB SSD - WD BLUE 1TB HARD DISK
Ekran kartı
RX 550 4GB
Anakart
A-320M PRO VH-PLUS
İşlemci
Ryzen 3 1300X
Bilgisayar boştayken %100 CPU kullanımını görüyorum görev yöneticisinde ki hiçbir şey de kullanmıyor o kadar işlemciyi. Yakın zamanda BlueStacks indirdim sildim-temizledim. Kaspersky ile taradım sonuç çıkmadı onu da sildim. Güvenli modda ağa bağlı değilken denedim yine %100 aşırı işlemci kullanımı vardı. Sıfırlamak istemiyorum sistemi çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    86,1 KB · Görüntüleme: 45
  • cpu.PNG
    48,3 KB · Görüntüleme: 47
Eğer virüs bulaştıysa çözümün sıfırlamaktan başka bir şey değil gibi gözüküyor.

Bende de bazen ara ara boşta %60 seviyelerine çıkıyor. Lakin hemen sonra stabile dönüyor. Sizde uzun süre mi bu şekilde kalıyor?

Bende de bazen ara ara boşta %60 seviyelerine çıkıyor. Lakin hemen sonra stabile dönüyor. Sizde uzun süre mi bu şekilde kalıyor?
15-20 dakika görev yöneticisini açık bıraktım güvenli modda lakin %100 den aşağı inmiyor.

15-20 dakika görev yöneticisini açık bıraktım güvenli modda lakin %100 den aşağı inmiyor.
Temiz format atmayı deneyin. Herhangi bir korsan oyun ya da bilinmeyen sitelerden dosya yüklendiyse virüs ihtimali olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…