Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #11 hyrandc dedi: Şimdi gördüm, gözüküyor ancak biçimlendirme seçeneği yok. Depolama alanları da bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış yazan kısmın üstüne sağ tık yapıp yeni basit birim deyin, sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın.
hyrandc dedi: Şimdi gördüm, gözüküyor ancak biçimlendirme seçeneği yok. Depolama alanları da bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış yazan kısmın üstüne sağ tık yapıp yeni basit birim deyin, sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın.
H hyrandc Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #12 Einstein dedi: Ayrılmamış yazan kısmın üstüne sağ tık yapıp yeni basit birim deyin, sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu, teşekkür ederim. Peki bu %100 kullanıldığı için, Windows'umu bu HDD'ye aktarabilir miyim?
Einstein dedi: Ayrılmamış yazan kısmın üstüne sağ tık yapıp yeni basit birim deyin, sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu, teşekkür ederim. Peki bu %100 kullanıldığı için, Windows'umu bu HDD'ye aktarabilir miyim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #13 hyrandc dedi: Tamamdır oldu, teşekkür ederim. Peki bu %100 kullanıldığı için, Windows'umu bu HDD'ye aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
hyrandc dedi: Tamamdır oldu, teşekkür ederim. Peki bu %100 kullanıldığı için, Windows'umu bu HDD'ye aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
H hyrandc Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #14 Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka türlü bir aktarım olmuyor mu hiç?
Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka türlü bir aktarım olmuyor mu hiç?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #15 hyrandc dedi: Başka türlü bir aktarım olmuyor mu hiç? Genişletmek için tıkla... Klonlama yapabilirsiniz ama ben önerniyorun.
hyrandc dedi: Başka türlü bir aktarım olmuyor mu hiç? Genişletmek için tıkla... Klonlama yapabilirsiniz ama ben önerniyorun.