bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Vereceğini düşünmüyorum ama tedirginseniz PC'yi kapattığınızda fişi de çekebilirsiniz.
bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Vereceğini düşünmüyorum ama tedirginseniz PC'yi kapattığınızda fişi de çekebilirsiniz.
4 489798 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 11 Şubat 2023 #3 bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızı yeniden baslatinca sifirlanacaktir Windows 10 ve sonrasında hızlı başlat olduğu için bilgisayar tam anlamıyla kapanmıyor o yüzden o sayac sifirlanmiyor yeniden baslatana kadar. @bay0rdek
bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızı yeniden baslatinca sifirlanacaktir Windows 10 ve sonrasında hızlı başlat olduğu için bilgisayar tam anlamıyla kapanmıyor o yüzden o sayac sifirlanmiyor yeniden baslatana kadar. @bay0rdek
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Görünüyor mu? Yoksa gerçekten açık mı? Konu başlığı garip biraz.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #5 Ulubatlı Souness dedi: Vereceğini düşünmüyorum ama tedirginseniz PC'yi kapattığınızda fişi de çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fişi hep çekiyorum zaten. arandur dedi: Görünüyor mu? Yoksa gerçekten açık mı? Konu başlığı garip biraz. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde öyle görünüyor sadece.
Ulubatlı Souness dedi: Vereceğini düşünmüyorum ama tedirginseniz PC'yi kapattığınızda fişi de çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fişi hep çekiyorum zaten. arandur dedi: Görünüyor mu? Yoksa gerçekten açık mı? Konu başlığı garip biraz. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde öyle görünüyor sadece.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 11 Şubat 2023 #6 bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Vermez, ben denemek için aylarca kapatmadan kullandım, bişey olmuyor, kapanma mantığı farklı. Ancak microsoft yetkilileri bir açıklama yapmıştı, ayda 1 defa yeniden başlatmanız yeterli olur dediler.
bay0rdek dedi: Selam, başlıktan belli oluyor zaten bu bilgisayara zarar verir mi? Eki Görüntüle 1664767 Genişletmek için tıkla... Vermez, ben denemek için aylarca kapatmadan kullandım, bişey olmuyor, kapanma mantığı farklı. Ancak microsoft yetkilileri bir açıklama yapmıştı, ayda 1 defa yeniden başlatmanız yeterli olur dediler.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #7 bay0rdek dedi: Fişi hep çekiyorum zaten. Görev yöneticisinde öyle görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Fişi de çekmene gerek yok. Elektronik aletlere devamlı elektrik gitmesi iyi birşeydir.
bay0rdek dedi: Fişi hep çekiyorum zaten. Görev yöneticisinde öyle görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Fişi de çekmene gerek yok. Elektronik aletlere devamlı elektrik gitmesi iyi birşeydir.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #8 Peki sağ olun.