G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #21 arandur dedi: Bunun özel bir ödülü olmalı. Genişletmek için tıkla... Ödülü almaya hak kazansa ödülü almaya gitmek için bile üşenir bu arkadaş
arandur dedi: Bunun özel bir ödülü olmalı. Genişletmek için tıkla... Ödülü almaya hak kazansa ödülü almaya gitmek için bile üşenir bu arkadaş
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.566 Çözümler 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #22 Kutaysadf dedi: Kalkarken ekranı kitleyip kalkıyorum hocam tamamen üşengeçlikten Yeniden başlattığım zaman bir ton programı tekrar açmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bende hızlı başlatmayı açık bıraktınız sanmıştım.
Kutaysadf dedi: Kalkarken ekranı kitleyip kalkıyorum hocam tamamen üşengeçlikten Yeniden başlattığım zaman bir ton programı tekrar açmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bende hızlı başlatmayı açık bıraktınız sanmıştım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #23 Grafik Tasarımcı dedi: Ödülü almaya hak kazansa ödülü almaya gitmek için bile üşenir bu arkadaş Genişletmek için tıkla... Kargolasınlar ödülü zaten.
Grafik Tasarımcı dedi: Ödülü almaya hak kazansa ödülü almaya gitmek için bile üşenir bu arkadaş Genişletmek için tıkla... Kargolasınlar ödülü zaten.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #24 1 hafta açık kalsa da bir şey olmaz.