Sistem 30 saniyede açılıyor, normal mi?

Yani bu arkadaşa, açılan bi PC lazım şuan. Öyle mi?

İç dünya: Keşke hiç ellemeseydim.

İlk defa başıma böyle bir sorun geldi bir çok kez Windows kurdum. 128 liğe kurulunca ne yapayım biostan boot seçeyim mi?

Şuan arkadaşın çalışan SSD'ye Windows kurması lazım. Kurabilirse diğerini kurtarmayı deneyebiliriz. Yazma korumasına geçti ise kurtarılmaz. Geçmedi ise her şeyi gider ama en azından SSD sağlam kalır. Oyun zaten yeniden yüklenir.

İlk defa başıma böyle bir sorun geldi bir çok kez Windows kurdum. 128 liğe kurulunca ne yapayım biostan boot seçeyim mi?
BIOS ekranı gelince Windows Boot Manager'i ilk sıraya alın. Neden en azından format başında Technopat'ın videosunu da rehber olarak açmadınız? Orada Recep Bey'de tüm diskleri önce silin diyordu.

Onada olmazsa HDD ye kurar deneriz artık önemli dosyalarım vardı ama yapacak bir şey yok

İç dünya: Keşke hiç ellemeseydim.
Hocam arkadaş hem beni dinlememiş hem de kendi bildiğini okumuş. Verilerin gitmesin dedi aha disk komple gitti.

Onada olmazsa HDD ye kurar deneriz artık önemli dosyalarım vardı ama yapacak bir şey yok
Bir insanı dinlemek erdemdir işte. Kulağınıza küpe olsun.

Hocam arkadaş hem beni dinlememiş hem de kendi bildiğini okumuş. Verilerin gitmesin dedi aha disk komple gitti.

Bir insanı dinlemek erdemdir işte. Kulağınıza küpe olsun.
128 liğe kurdum oda gözükmüyor BIOS tan boot olmadı Windows kurulumu açıldı ne yapayım?

Solda gözüküyor diskler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…