Sistem 30 saniyede açılıyor, normal mi?

SSD lerin yerini değiştirip HDD yi kasaya takmiyim mi?
SSD'leri farklı porta takın. HDD'nin başka sata girişi varsa onu da değiştirin. Deneyin bir yeniden. Olmadı BIOS üzerinden kontrol ederiz. Belki açılmamış bir ayar vardır.

128 liğe kurdum oda gözükmüyor BIOS tan boot olmadı Windows kurulumu açıldı ne yapayım?

Solda gözüküyor diskler.Eki Görüntüle 1567727
Şurada bir detay farkedince sorunu daha iyi anladım. Sizin diskleriniz bootable olarak gözükmüyor şuan. Sizin Windows kurulu bir bilgisayardan bu disklerin birini GPT ve NTFS olarak freedos yazmanız lazım. Sonra Windows kurmanız lazım. Bu şekilde düzelebilir.

BIOS pilinide çıkarayım mı? Tek SSD takacağım hdd yi farklı slota takacağım olur mu?
BIOS sıfırlamasına gerek yok şuan. Son yazdığım mesaja bakın.

Hocam ben YouTube da anlatılana göre NTFS formatladım USB ye. Orda bir şeyler işaretledim acaba ondan mı kurulmuyor?

USB'yi değil disklerin formatlanması lazım. O görünen seçenekler Windows 11 kurulurken çıkan gereksinim kaldırma seçenekleri.
Ben şimdi SSD yerlerini değiştirdim HDD yi takmıyorum şimdilik kuruyorum yavaştan

USB'yi değil disklerin formatlanması lazım. O görünen seçenekler Windows 11 kurulurken çıkan gereksinim kaldırma seçenekleri.

Hocam topladım kasayı ne yapayım şimdi USB takılımı açayım takmadan bBIOS AMI gireyim?

Son düzenleme:
Ben şimdi SSD yerlerini değiştirdim HDD yi takmıyorum şimdilik kuruyorum yavaştan

Hocam topladım kasayı ne yapayım şimdi USB takılımı açayım takmadan bBIOS AMI gireyim?
BIOS'a girip boot sıralamasında diskler var mı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…