E Erennkk Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500, 3600 Mhz, 6 Çekirdek 16 GB Ram NVIDIA GeForce RTX 2060 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Telefonumda hiçbir sorun yok rahatça ikisine de bağlanabiliyorum ancak bilgisayarda ara sıra hatalar oluyor. Her zaman 5'e bağlanamıyorum. 2.4'te hiçbir sorun yokken 5'i nadir kullanabiliyorum. Dosya Ekleri Wifi.png 7 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Telefonumda hiçbir sorun yok rahatça ikisine de bağlanabiliyorum ancak bilgisayarda ara sıra hatalar oluyor. Her zaman 5'e bağlanamıyorum. 2.4'te hiçbir sorun yokken 5'i nadir kullanabiliyorum.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Erennkk Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500, 3600 Mhz, 6 Çekirdek 16 GB Ram NVIDIA GeForce RTX 2060 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Turquoise Blue dedi: Belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 11a/n/ac karışık'dan 11an karışık kısmına getirdim düzeldi şu an bağlanıyorum. Herhangi bir sorun çıkarsa, sorun devam ederse güncelleyeceğim. Erennkk dedi: 11a/n/ac karışık'dan 11an karışık kısmına getirdim düzeldi şu an bağlanıyorum. Herhangi bir sorun çıkarsa, sorun devam ederse güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra yaptığım çözüm bozuldu tekrardan 5 çalışmamaya başladı. Bu sefer tam tersi olarak; 11an karışık olanı eski haline yani 11a/n/ac karışık getirdim. Attığın videodaki çözümü yaptım ve oldu. Bende 48' de çalıştı. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-23 120313.png 8,4 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 7 Haziran 2023
Turquoise Blue dedi: Belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 11a/n/ac karışık'dan 11an karışık kısmına getirdim düzeldi şu an bağlanıyorum. Herhangi bir sorun çıkarsa, sorun devam ederse güncelleyeceğim. Erennkk dedi: 11a/n/ac karışık'dan 11an karışık kısmına getirdim düzeldi şu an bağlanıyorum. Herhangi bir sorun çıkarsa, sorun devam ederse güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra yaptığım çözüm bozuldu tekrardan 5 çalışmamaya başladı. Bu sefer tam tersi olarak; 11an karışık olanı eski haline yani 11a/n/ac karışık getirdim. Attığın videodaki çözümü yaptım ve oldu. Bende 48' de çalıştı. Genişletmek için tıkla...