Sistem açıldığında mouse çalışmıyor

Mrjoeblack

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, bilgisayarı kapatıp açtığımda mouse çalışmıyor ancak USB'yi söküp takınca sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Farklı USB portları denedim sorun düzelmedi, aynı USB portlarında klavyeyi denedim onda böyle bir sorun yok.
Klavye kablolu, mouse kablosuz.

Daha önce böyle bir sorun oluyor muydu aynı mouse'da? USB Portlarında herhangi bir sıkıntı yoktur. Mouse'nin pilini değiştirip deneyin. Kablolu bir mouse varsa onu da deneyin. Kablosuz iletişim araçlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir. Varsa başka bir kablosuz aygıtla, mouse ile deneyin. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit etmemiz gerek.

Bluetooth kulaklık kullanıyorum bir sorun olmuyor. Sürücü aygıtı
Sürücü aygıtları yüklendi mi?
Daha önce böyle bir sorun oluyor muydu aynı mouse'da? USB Portlarında herhangi bir sıkıntı yoktur. Mouse'nin pilini değiştirip deneyin. Kablolu bir mouse varsa onu da deneyin. Kablosuz iletişim araçlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir. Varsa başka bir kablosuz aygıtla, mouse ile deneyin. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit etmemiz gerek.
Pilde veya varsa senkron ayarında sorun olabilir.

Yeni pil ile denedim, fakat sorun pilden değil. Farenin kendine ait bir driver'ı yok.

Kablosuz klavye ve kulaklık ile test ettim sorun yok ama onlar direk anakartın bluetooth'u üzerinden, mouse gibi usb girişli bluetooth değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı