EmirhanBeşli
Femtopat
Daha fazla
- Ekran kartı
- Nvidia RTX 3060
- Anakart
- A 520mk v2
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5500
2 gün önce ETS 2 oynarken PC aniden kapanıp BIOS ayarlarına girdi, bir şeye ellemedim çünkü pek anlamıyordum çıkış yapıp tekrar PC'ye girdiğimde ekranım donmaya başladı. Kasayı kapatıp açmadan asla düzelmiyordu bildiğim tüm tuş kombinasyonlarını denediğim halde, kasanın güç tuşuna bastıktan sonra Gigabyte açılış ekranında takılıyor veya masaüstüne giriş yapıp 5-6 sn sonra donuyor.
Sistemi alalı 1 buçuk ay oldu, PSU Rampage 600W 80 ve bunun kaynağı PSU'nun kalitesizliğiyle alakalı olabilir mi sizce? Kasanın hava akışı iyi ancak monitör maalesef ısınıyor malum Casper sorunları.
Monitörüm Casper Excalibur 200 Hz olanından. PC'yi Kaspersky ile taradım bir tehlike bulamadım hatta sıfırladım bile. Dosyalarım temiz. Sizce sıkıntı PSU ile mi alakalı yoksa monitörüm ile mi?
Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim. İyi sosyaller.
Sistemi alalı 1 buçuk ay oldu, PSU Rampage 600W 80 ve bunun kaynağı PSU'nun kalitesizliğiyle alakalı olabilir mi sizce? Kasanın hava akışı iyi ancak monitör maalesef ısınıyor malum Casper sorunları.
Monitörüm Casper Excalibur 200 Hz olanından. PC'yi Kaspersky ile taradım bir tehlike bulamadım hatta sıfırladım bile. Dosyalarım temiz. Sizce sıkıntı PSU ile mi alakalı yoksa monitörüm ile mi?
Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim. İyi sosyaller.